Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost internată de urgență la spital: “Sunt fragilă ca o bombă“

Publicat: 01/11/2018 | 11:51

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital în această dimineață, având nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță, după ce a acuzat stări de rău. Se pare că impresara se îndrepta spre clinică, în momentul când au început durerile și nu a mai putut ajunge singură acolo.

După ce și-a revenit, a avut și o reacție pe rețelele de socializare, ținându-și prietenii virtuali la curent cu starea ei de sănătate. „Eu nu sunt fragilă ca o floare, sunt fragilă ca o bombă”, a scris Anamaria pe Internet.

“Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arată cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”, au declarat surse ale spitalului, potrivit spynews.ro.

Surse din anturajul vedetei au dezvăluit pentru sursa citată că Anamaria Prodan se simte rău de mai mult timp: „Este îngândurată , trista , nu iese din casa , arată ca o nălucă in ultimul timp. Ce sa mai spun, nimeni nu stie, dar ea sta mult pe la spital. De trei ori pe săptămâna este la Urgenta si face cate o investigatie. Se pare ca nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav ? O boala nenorocita, ceva? Doamne fereste”. (Vezi și Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf după ce au apărut zvonuri conform cărora căsnicia lor se apropie de final)