Anamaria Prodan s-a rugat la mormântul Sfântului Ardealului ca mama ei să se însănătoșească: „Părintele Arsenie face minuni”

Publicat: 21/03/2018 | 17:00

Anamaria Prodan s-a rugat la mormântul Sfântului Ardealului ca mama ei să se însănătoșească. Nu mai e un secret pentru nimeni că la mormântul Părintelui Arsenie Boca s-au întâmplat numeroase minuni. Iar Anamaria Prodan este una dintre vedetele care au mers de multe ori la Mănăstirea Prislop din județul Hunedoara, unde Sfântul Ardealului își doarme somnul de veci. Astăzi, vedeta a mers să se roage pentru sănătatea mamei sale, care, din păcate, are grave probleme medicale.

Citește și: Ionela Prodan, în stare critică! Medicii i-au spus Anamariei să se aștepte la ce-i mai rău

Anamaria Prodan s-a rugat la mormântul Sfântului Ardealului ca mama ei să se însănătoșească. Credincioasă, celebra impresară a mers astăzi la mormântul Sfântului Ardealului ca să se roage pentru o minune în ceea ce privește starea medicală a mamei sale. La scurt timp după ce a ajuns la Mănăstirea Prislop, vedeta a filmat câteva imagini, pe care, ulterior, le-a făcut publice pe Intragram.

Anamaria Prodan a aflat de la medici că mama ei are grave probleme la ficat și pancreas

Mai mult, specialiștii care se ocupă de cunoscuta artistă de muzică populară Ionela Prodan i-au avertizat familia să se aștepte la ce-i mai rău.În vârstă de 70 de ani, cântăreața a slăbit enorm, iar transformarea a făcut furori la sfârșitul anului trecut.

Citește și: Ce a declarat Ionela Prodan după ce s-a spus că şi-a tăiat stomacul ca să slăbească: „Anamaria din «grasă» nu mă scotea”

După ce au văzut filmarea postată de soția lui Laurențiu Reghecampf, fanii sexy-impresarei i-au trimis zeci de mesaje de susținere.

“Bunul Dumnezeu și Părintele Arsenie Boca să îți asculte ruga. Însănătoșire grabnică mamei.”,“Doamne ajută! Cu siguranță rugăciunile ajung unde trebuie, pentru că Părintele Arsenie face minuni. Este Raiul pe pământ”, “Dumnezeu să-ți audă rugăciunea. Multă sănătate mamei tale”, “Un loc cu o mare încărcătură spirituală, un loc sfânt, Dumnezeu să-ți asculte ruga, om minunat”, “Corect. Sa va ajute Dumnezeu pentru ce vă rugați” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Loc de vis!

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Anul acesta, pe 28 noiembrie se împlinesc 29 de ani de la momentul în care cel supranumit Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca, a trecut la cele sfinte.

Citește și...