Anamaria Prodan se implică într-un nou scandal. A intervenit în cearta concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Autor: A. D.
Publicat: 26/01/2020 | 15:21

Nici bine nu a început noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” și scandalul este în floare. Războiul este purtat între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu, care se atacă zilnic și își aruncă una alteia replici usturătoare.

Ultima luptă între cele două s-a dat pe numărul de urmăritori de pe Instagram. Andreea Tonciu a acuzat-o pe Maria că motivul pentru care o atacă este celebritatea, mai exact popularitatea brunetei. Replica Mariei a venit instant. „Cum se face că tu, care zici că ești mai cunoscută ai mai puțini urmăritori pe Instagram decât mine? Diferența dintre noi este mare”, a spus Maria Ilioiu. (CITEȘTE ȘI: SCANDALUL DIVELOR IA AMPLOARE! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ MARIA ILIOIU COLEGEI DE LA ”BRAVO, AI STIL”, ANDREEA TONCIU: E CU PICIOARELE LAAARG DESFĂCUTE ȘI…)

După ce a auzit ce s-a întâmplat Anamaria Prodan a intervenit imediat. Impresara este nașa de căsătoria a Andreei Tonciu și a făcut un apel pe Instagram pentru a crește numărul de urmăritori al brunetei. Andreea Tonciu a reacționat imediat și i-a mulțumit. „Nașa mea cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă. Nr 1. Love U”, a scris concurenta.

Ce spune Anamaria Prodan despre Andreea Tonciu

Impresara este foarte mândră de fina ei și de faptul că aceast a hotărât să participe la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Invitată într-o emisiune tv, Anamaria Prodan a vorbit despre Andreea Tonciu și a avut numai cuvinte de laudă.

„Noi vorbim foarte mult, noi suntem o famiilie! Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel! Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel aşa, suflet curat cum este ea! De multe ori când merg aşa în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice aaaaa, e nebună! Nu, Andreea nu este nebună! Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună! Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis”, a  declarat Anamaria Prodan

Citește și...