Anamaria Prodan și-a ieșit din minți când a citit un anunț. A tras un semnal de alarmă: “Nu folosiți asemenea produse! Ajungeți la cimitir”

Publicat: 14/05/2019 | 22:51
Anamaria Prodan și-a ieșit din minți când a citit un anunț. A tras un semnal de alarmă: “Nu folosiți asemenea produse! Ajungeți la cimitir”

Anamaria Prodan a avut o zi cu vești neplăcute, iar acestea au făcut-o să își iasă din minți. Astfel, celebra impresară a răbufnit pe Internet, unde a tras un semnal de alarmă și a cerut ajutorul apropiaților, dar și cel al fanilor. 

Citește și: Cum a reușit Anamaria Prodan să dea jos 17 kilograme? Două alimente au fost nelipsite din dieta ei

În vârstă de 46 de ani, vedeta a răbufnit după ce a descoperit pe un site un articol care se numește: “Cum să slăbești ușor cu 26 de kg fără diete și fără a ieși din casă” și în care există declarații ca fiind ale sale, însă, acest lucru ea l-a negat vehement.

“Este o pagină falsă și o poveste mincinoasă, făcută pentru a vinde prostia asta chimică!!! Nu există așa ceva. Este o învenție ordinară! Nu vă lăsați pacăliți de astfel de oameni! Nu folosiți asemenea produse! Ajungeți la cimitir cu asemenea prostii! Raportați pagina, vă rog!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Facebook.

Tot pe platforma creată de Mark Zuckerberg, impresara a semnalat încă o știre inventată despre ea, dar și un cont fals cu numele său, făcut pe Instagram.

“Acesta este un cont fals, iar articolul este o invenție! Vă rog să-l raportați și voi ca fiind fals! Mulțumesc. Iar aceasta este o prostie de știre și inventată”, a notat Anamaria Prodan pe contul său de Facebook.

Citește și: Dovada că Anamaria Prodan își permite orice! Cu ce super cadou de lux s-a răsfățat

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

Citește și...