ANAMARIA PRODAN şi MONICA TATOIU au dat-o la pace! Ce gest a făcut sexy-impresara

Publicat: 18/06/2017 | 11:51
ANAMARIA PRODAN şi MONICA TATOIU au dat-o la pace! Ce gest a făcut sexy-impresara

Anamaria Prodan a decis să îşi retragă plângerea penală pe care i-a făcut-o în urmă cu câteva săptămâni Monicăi Tatoiu, iar acum pare că totul a revenit la normal între cele două.

În urmă cu trei săptămâni, Anamaria Prodan a asistat la un moment în care soţul Monicăi Tatoiu a ieşit din casă şi a început să se certe cu artistul Constantin Enceanu, pentru că acesta şi-a parcat maşina în dreptul casei familiei Tatoiu. Sexy-impresara a pus rapid mâna pe telefon şi a sunat la Poliţie, după care a făcut o plângere împotriva Monicăi Tatoiu. Acum, se pare că Anamaria Podan a dat uitării acest episod, pentru că a retras respectiva plângere penală pe care o făcuse împotriva soţilor Tatoiu.

În momentul în care se isca întreg scandalul, Monica Tatoiu scria pe pagina ei de Facebook următorul mesaj: „Domnul acesta, care printre altele canta, dar nu cunoaste bine articolul 143 din codul rutier nu are nici o problema sa incalce legea. Pe o strada mai ingusta de 6 m nu ai voie sa opresti. Nu ai voie sa parchezi pe trotuar daca nu lasi 1 m pentru deplasarea pietonilor. Nu ai voie sa obstructionezi iesiririle din garaj. Nu ai voie sa intri pe o strada cu indicatorul „interzis cu exceptia riveranilor”. Cuvantul NU pentru „vedete” in Romania e facultativ. Pacat“.

Citește și...