Anamaria Reghecampf și-a tatuat-o pe Ionela Prodan pe braț

Publicat: 11/05/2018 | 21:29

Anamaria Reghecampf a vrut să marcheze moartea mamei ei printr-un tatuaj pe brațul drept, sub forma unui înger. 

A trecut aproape o lună de zile de la moartea Ionelei Prodan, iar fiica ei, Anamaria Reghecampf a luat mai multe decizii care să-i amintească zilnic de mama ei. În primul rând a anunțat că va purta o parte din hainele mamei ei, iile mai exact, la care toată lumea s-a gândit că le va vinde.

Citește și: Anamaria Prodan ii indeplineste dorinta arzatoare a Ionelei, dupa moartea sa! Ce va face impresara pentru mamica ei

Acum, Anamaria s-a gândit să-și facă și un tatuaj cu mama ei, sub forma unui înger, pe care și l-a dorit pe brațul drept.

Celebra impresară a mai dezvăluit într-un interviu cât este de grea despărțirea de mama ei: „Am telefonul ei mereu pe noptieră și, când îi formez numărul, îi aud telefonul sunând lângă mine. Este aici. Am decis să nu închid niciodată numărul ei de telefon. Așa simt că a rămas lângă mine. Știu că mama și-a terminat misiunea pe care a avut-o pe pământ. Știu și cred că, așa cum ea a venit înaintea mea pentru a-mi pregăti venirea pe pământ, la fel și acum, s-a dus acolo sus să-mi pregătească sosirea, atunci când va veni timpul.”, a povestit Anamaria Prodan pentru Unica.

Citește și ANAMARIA PRODAN A SPUS CUM ÎȘI ALINĂ DORUL DE MAMA SA. GESTUL PE CARE ÎL FACE TE VA FACE SĂ PLÂNGI 

Citește și...