Anastasia, o tânără de numai 20 de ani, a murit în cadă. Motivul este halucinant

Publicat: 10/04/2019 | 12:29
Anastasia, o tânără de numai 20 de ani, a murit în cadă. Motivul este halucinant

Anastasia avea doar 20 de ani și toată viața înainte, așa cum se spune. Însă destinul ei s-a frânt în urma unei întâmplări halucinante. Fata a murit în cadă și a fost descoperită chiar de mama ei. 

Decesul Anastasiei – o fată din Moscova – a survenit în timp ce își verifica mesajele pe telefonul mobil, iar aparatul era conectat la priză. Anastasia locuia în apartament cu mama ei, în Moscova. Tânăra de 20 de ani a intrat în baie, a pus telefonul la încărcat la o priză din apropiere şi a decis să intre în cadă, dar cu telefonul în mână, potrivit thesun.co.uk.

Din păcate, tânăra s-a electrocutat şi nu a mai pututfi salvată. Mama ei a ajuns după tura de noapte acasă şi a făcut descoperirea halucinantă. Se pare că Anastaia a scăpat telefonul în apă şi a murit. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

„Am găsit-o pe Nastya goală în cadă. Într-o mână avea telefonul mobil conectat la priză. Am crezut că este în viaţă şi am sunat la ambulanţă”, a declarat Oksana, mama tinerei.

Citește și...