Anca Badiu a devenit „obsedata” de catelul ei! Multi au ramas uimiti cand au vazut ce numar de inmatriculare si-a pus la masina

Publicat: 17/11/2015 | 00:39

Cantareata Anca Badiu are o prezenta nelipsita din viata de zi cu zi: cainele ei, de care nu se desparte nici o clipa. Recent, intr-o dimineata, fosta cantareata a facut o excursie prin padure, cu un scop precis...

Insotita de un tanar, un fel de „aghiotant” care are grija sa nu-i lipseasca nimic vedetei, Anca Badiu si-a parcat autoturismul pe aleile unui parc din nordul Capitalei.

anca badiu

Fosta cantareata, consacrata in trupa „Class”, si-a lasat geanta in portbagaj, pentru a putea sa aiba mainile libere pentru mica ei comoara: un catelus de talie mica! Scenele au fost surprinse ca CANCAN.ro.

anca badiu

Acesta este „celebrul „chihuahua Bijou, care a facut-o pe stapana sa-si aleaga si numerele de la masina folosind initialele numelui sau!

anca badiu bijou

 

Un trecator l-a admirat pe Bijou

In momentul cand a ajuns de pe asfalt pe pamant, Anca si-a lasat „iubitul mic” pe jos si a sunat pe cineva, vorbind cu ajutorul speakerului telefonului. In tot acest timp, animalul isi vedea linistit de treburile cainesti: mirosea locul si se pregatea nerabdator de operatiunea pentru care, de altfel, fusese adus in acel loc, printre frunzele de toamna.

anca badiu

Animalul a fost repede observat de catre un barbat iesit la inviorarea de dimineata, pentru jogging, care a intrat in vorba cu artista.

anca badiu

Conversatia s-a axat exclusiv pe tema micutului animal, diva nefiind recunoscuta. De altfel, in ultima vreme, Anca a reusit sa slabeasca destul de mult si isi tine mai mereu fata acoperita dupa niste ochelari mari de soare!

 

(Gabriel Constantinescu)
 

Citește și...