Anca Pandrea nu mai iese din casă! Nici la mormântul lui Iurie Darie nu a mai ajuns: ”Nu am putut să…”

Publicat: 18/08/2020 | 12:25
Anca Pandrea nu mai iese din casă! Nici la mormântul lui Iurie Darie nu a mai ajuns: ”Nu am putut să…”

Anca Pandrea, fosta soție a lui Iurie Darie, actorul care a murit în urmă cu opt ani, are mari probleme de sănătate. Chiar ea a făcut dezvăluirea, ba a ținut să menționeze că din aceste motive nici la mormântul lui Iurie Darie nu mai poate să ajungă de o vreme.

CITEȘTE ȘI: ANCA PANDREA, OMAGIU PENTRU IURIE DARIE! A ORGANIZAT O EXPOZIȚIE ÎN MEMORIA ACTORULUI

Sigur, dorul de cel care i-a fost sot a accentuat problemele cu care Anca se confruntă. La cei 74 de ani, celebra actriță are mai multe probleme de sănătate, insuficiență cardiacă, probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită, din tinerețe, potrivit click.ro. „Eu nici la cimitir la Iura nu am putut să merg. Pe 14 martie am rugat un prieten, pe George Munteanu, unul dintre cei mai buni proiectanţi din Capitală, care m-a ajutat mult. El a mers la Iura. Dacă se mai răcoreşte pot să merg cu metroul. De abia aştept. Acum două săptămâni, Iura m-a ajutat şi mi-a răspuns mental, fără el nu puteam rezista şi să trec peste problemele de sănătate”, a povestit Anca Pandrea.

Ce tratamente urmează Anca Pandrea

A vizitat mai multe cabinet medicale, pentru a se pune, cât de cât, pe picioare. „Medicul mi-a dat un alt anticoagulant. De doi ani foloseam altul, acum îl am pe cel mai nou. Costă mult, dar îl iau cu 330 lei cu un card, cu ajutorul unui medic. Eu am insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 și atunci intru în panică de frică”, a mai dezvăluit actrița.

Patrupedul Doa îi face viața mai ușoară, atât cât se poate. „De atunci, eu nu am ieşit, doar în jurul casei. Plimb câinele dimineaţă şi seara, cam o oră, dar ştiu oameni care merg singuri să se plimbe. Am avut probleme cu coagularea sângelui. Eu de fel nu le iau în serios decât când e de spital. Mai am şi o gastrită din studenţie, pe care nu o dau nimănui. Am băut apă minerală, nu multă, dar suficient cât să mă doară stomacul. Am rugat o amică şi a chemat salvarea. A sunat la 112 şi ni s-a spus să mai aştept puţin ca să vină o Salvare cu un medic, apoi s-a rezolvat şi ambulanţa a venit. Mi-a plesnit un vas la picior, am circulaţie proastă, deşi am fost o fire sportivă la viaţa mea”, a completat Anca Pandrea.