Anca Pop a murit. Ultima imagine cu ea in viata e cutremuratoare

Publicat: 18/12/2018 | 03:56

Cantareata Anca Pop a murit aseara intr-un accident rutier. Potrivit reprezentanţilor ISU si ai Politiei Judetene Mehedinti, masina a plonjat in Dunare in dreptul comunei Svinita, la viaductul Svinita, intr-o zona fara parapet.

Ultima fotografie postata de Anca Pop pe o retea de socializare e cutremuratoare. Cantareata apare pe malul Dunarii si sta cu spatele la aparatul de fotografiat. Mai mult, imaginea este insotita de descrierea „Dunare”, chiar locul unde artista si-a gasit sfarsitul.

Prietenii Ancai Pop sunt in stare de soc, mai ales dupa ce au vazut fotografia cu pricina. „Deci nu se poate asa ceva…. sa puna o asemenea poza si sa moara inecata chiar in dunare.. fara cuvinte.. piele de gaina”, „Ultima ei poza postata sa fie chiar de la Dunare… te face sa te simti intr un fel….. condoleante familiei”, „Ce ultima poza…” – sunt doar cateva dintre comentariile lasate dupa aflarea vestii ca Anca Pop s-a stins din viata.

Anca Pop s-a născut la data de 22 octombrie 1984. La vârsta de doar trei ani, părintii săi au decis să fugă din România, trecând Dunarea, în Serbia. Acolo au stat într-o tabăra de refugiați politic, timp de 7 luni, înainte de a emigra în Canada.

Odată cu ajungerea sa în Ontario, Canada, a început să fie atrasă de muzică, iar la vârsta de doar 7 ani a început să ia lecții de mandolină și canto. În paralel a făcut și sport, a luat lecții de desen și literatură. Mai târziu, părintii săi au revenit în România, însa reacomodarea nu a fost ușoară pentru cântăreață, care a decis să se întoarcă în Canada.

Anca Pop era cunoscută şi dupa numele de scenă „Shamanca”. Anca Pop lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. În 2008, a ajuns să cunoască muzicianul iugoslav, Goran Bregović, și a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea său album de studio, Champagne for Gypsies.

La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love”, exclusiv pentru revista Playboy, de asemenea a apărut pe coperta revistei respective în numărul lunilor iulie-august.

 

 

Citește și...