Anca Pop s-a sinucis, de fapt?! Dezvăluirea care schimbă TOT

Publicat: 19/12/2018 | 10:59

Anca Pop a murit după ce a căzut cu mașina în Dunăre, iar scafandrii i-au scos trupul la suprafață după ce familia, alarmată, a sesizat autoritățile în legătură cu dispariția vedetei. Ancheta este în desfășurare, fiind lansate mai muylte ipoteze, una dintre ele fiind chiar o eventuală sinucidere.  

Cei de la CNAIR  au declarat că drumul era curățat, iar polițiștii sunt de părere, până la acumularea unor dovezi concludente, că mașina nu ar fi putut să derapeze. Sora Ancăi Pop nu crede în varianta sinuciderii acesteia și a transmis un mesaj în spațiul online.

Sora Ancăi a deezvăluit că aceasta avea principii ferme de viață și își dorea să trăiască și – atenție – să moară corect: “Cel mai important lucru e să mori corect. Da, şi să trăieşti corect, dar se pare că cel mai important e totuşi să mori corect.”

Tocmai de aceea exte exclusă, din punctul ei de vedere, varianta sinuciderii:

”Ea a fost o fiinţă evoluată. Extrem de evoluată. Şi stiu că este foarte bine acolo unde este acum. Televiziunile m-au sunat încontinuu în aceste zile. Toti vor declaraţii, vor să intru în direct etc. Sunt o mulţime de speculaţii! Vă pot asigura de un singur lucru: ANCA NU S-A SINUCIS! Dacă voia să se sinucidă, o facea altfel! Anca venea acasă, încărcată cu bagaje, cu saci de haine pe care să le dăruiască. Era încântată să participe săptămâna aceasta la serbarea fiicei mele Eva! Era fericită să vină acasă! Apreciez din suflet mesajele voastre! Nu pot răspunde la fiecare, citesc şi plâng. Asta este tot ce pot face în momentul acesta. Dorinţa Ancăi a fost să fie îngropată cât mai aproape de locul decesului. Motiv pentru care am hotărat să o înmormântăm la cimitirul din Sviniţa. Înmormântarea va avea loc maine, joi 20 decembrie, în jurul orei 12″, a scris Tina, sora Ancăi Pop.

Anca Pop
Citește și...