Anca Serea are probleme cu a 6-a sarcină! A chemat ambulanța

Publicat: 14/05/2019 | 15:23

Anca Serea este însărcinată pentru a 6-a oară, dar, din nefericire, are unele probleme. A chemat, de urgență, ambulanța. Din nefericire, vedeta se confruntă cu o anemie severă, dar, cu ajutorul medicilor, a reușit să o țină sub control.

„Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a povestit soția lui Adi Sînă.

Soția lui Adi Sînă a dezvăluit că a fost jignită de către unele persoane care au aflat de sarcina pe care a ținut-o ascunsă timp de câteva luni. Fosta prezentatoare TV nu este deranjată de remarcile pe care le fac unii internauți și consideră că nu este deloc greșit să ai mai mulți copii.

„Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit: «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi». Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat Anca.

Citește și...