Anca Serea, probleme cu cea de-a șasea sarcină: „Probabil e și vârsta”

Publicat: 12/06/2019 | 18:02

În foarte scurt timp, Anca Serea va aduce pe lume cel de-al șalea copil. Deși nu a luat foarte mult în greutate, vedeta se resimte și recunoaște că aceasta a fost cea mai grea sarcină de până acum.

“Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen”, ne-a declarat Anca Serea. Dacă la ceilalți trei copii ai săi Adrian Sînă nu a avut curaj să stea în sala de nașteri, acum cântărețul vrea să încerce această experiență. “Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leeah”, a declarat Anca Serea pentru click.ro

Anca Serea și Adi Sînă sunt gata să o cunoască pe micuța Leeah

”I-am pregătit hăinuțele, pătuțul, căruciorul. O să fie un bebe răsfățat, ca toți ceilalți copii ai noștri”, a mai spus Anca pentru Click!

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă, a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015, iar la câteva zile distanţă au făcut cununia religioasă la Mănăstirea Caşin; aceeaşi biserică la care au fost botezaţi şi copiii lor.

Citește și...