Anca Surdu s-a întors în țară! Primele declarații, după ce a părăsit show-ul Exatlon: “Am plecat din cauza…”

Publicat: 21/03/2018 | 11:41

Anca Surdu a părăsit competiția Exatlon din cauza unor probleme dermatologice. În ultima vreme, sportiva nu a mai putut concura, doar a fost alături de colegii săi de pe margine, purtând o șapcă bine trasă pe ochi.
Nici bine nu a ajuns în țară și i s-a făcut dor, atât de echipă, cât și de competiție, însă a ales să respecte sfatul medicului și să nu se mai expună la soare. Imediat ce a aterizat pe aeroportul Otopeni, Anca a fost așteptată de mai mulți prieteni, dar și de iubitul ei.

Deja imi lipseste Exatlon. Mi-am propus sa nu plang. E un moment  foarte emotionant, nu mi- am vazut familia de atata timp. Dar zambesc, cum v-am obisnuit. Mi-e dor sa fiu prezenta pe traseu. Sa fiu acolo cu echipa mea. E unica aceasta experienta. Acasa o sa am iar confort, dar deja imi lipseste tot ce era acolo.

Gimnastica aerobica? E un sport foarte diferit, ceva nou. Se vede diferenta unui sportiv de performanta pe traseu. Dar nu se poate compara cu gimnastica.

Am plecat din cauza unor probleme dermatologice. Mai nou, soarele e dusmanul meu. Fata si pielea arata bina pentru ca nu m-am mai expus la soare. Imi pare rau ca a aparut aceasta problema medicala. Dar sanatatea e pe primul loc, am ascultat sfatul medicului.

Dulciuri! Vreau tiramisu de casa si sarmale! As reveni la Exatlon. Nu sunt impacata cu ideea ca sunt aici, acum. O parte din mine inca a ramas acolo.

Nu stiu cine o sa castige, abia astept sa ma uit si eu la show. Vreau sa analizez din exterior. Dar cred si sper ca va castiga cineva din echipa mea„, a declarat Anca Surdu.

Citește și...