Anca Țurcașiu, declarații copleșitoare: “Am suferit, mergeam pe stradă și plângeam”. Artista a vorbit despre sufletul ei pereche, Gheorghe Gheorghiu

Publicat: 23/07/2020 | 14:33

Anca Țurcașiu a acceptat să vorbească într-un interviu despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Gheorghe Gheorghiu, iar declarațiile sale sunt copleșitoare. A fost o vreme lungă în care ea a crezut că artistul de muzică folk-rock reprezintă acel suflet pereche alături de care va rămâne până la sfârșitul acestei călătorii pe Pământ. În plus, mulți specialiști susțin că unii dintre oameni sunt atât de norocoși, încât își întâlnesc într-o viață două dintre sufletele lor pereche.

Citește și: Anca Ţurcaşiu, mărturii despre momentele sfâșietoare de la naştere. Medicii au declarat-o moartă

Anca Țurcașiu, declarații copleșitoare: “Am suferit, mergeam pe stradă și plângeam”

În vârstă de 50 de ani, Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu, de 66 de ani, s-au iubit cu mult patos în anii ’90. Ei nu s-au ferit să își arate în public iubirea pe care o simțeau unul față de celălalt, susțineau spectacole pe aceleași scene și au cântat în duet chiar și câteva melodii.

Nu rata: De ce a divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu. Soțul ei nu și-ar mai fi dorit să practice stomatologia și…

“Relația mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferență de 16 ani între noi, dar el și acum e un copil mare, și atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, țopăia pe stradă că un copil, iar eu veneam după o relație mai serioasă, mai academică, nu știu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. A fost altceva”, a declarat artista în 2014 pentru revista Tango.

Vezi și: Anca Țurcașiu, prima apariție publică după ce a anunțat că a divorțat de Cristian Georgescu! A slăbit și și-a făcut o schimbare de look

Îndrăgita cântăreață a decis să pună punct relației cu Gheorghe Gheorghiu, pentru că, a povestit aceasta apropiaților, nu a mai suportat aventurile solistului.

“Am suferit mult. Mergeam pe stradă și plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiesc. Așa că atunci când am primit invitația să plec în turneu în SUA pentru o lună nu am stat pe gânduri”, a mai povestit atunci Anca Țurcașiu.

În timpul unor declarații mai vechi, Gheorghe Gheorghiu a negat că nu i-a fost fidel Ancăi Țurcașiu: “Eu rămân un veşnic romantic. Unde dragoste nu e se poate şi fără. Nici cheltuieli prea mari nu sunt. Degeaba, dacă nu ai bani… Nu ştiu dacă te iubeşte cineva dacă nu ai bani. Crezi că mai iubire sinceră? Eu mă îndrăgostesc în fiecare zi. Anca mi-a fost şi parteneră de scenă. Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Am rămas în relaţii bune cu fostele mele. Anca chiar mi-e tare dragă şi mă bucur că arată extraordinar. Ne-am despărţit pentru că atâta a fost. Nu am înşelat-o”, relatează wowbiz.ro.

În 1998, când a plecat în turneul din Statele Unite ale Americii, actrița l-a cunoscut pe fostul ei soț, Cristian Georgescu, alături de care a avut un mariaj de 22 de ani. În urmă cu trei zile, Anca Țurcașiu a anunțat printr-o postare răvășitoare că a divorțat de bărbatul căruia i-a dăruit un băiat.