Anca Țurcașiu, primele declarații după ce l-am filmat pe ex-soțul ei cu noua iubită „Nu am…”

Publicat: 14/09/2020 | 23:32

Vestea că fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu, și-a refăcut viața sentimentală a ajuns și la urechile Ancăi Turcașiu. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele declarații ale vedetei după ce l-am filmat pe „ex” sărutându-se pătimaș în mall cu o blondă, sub privirile băiețelului acesteia.

În urmă cu aproximativ două luni,  Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea când a postat un mesaj pe contul său de Facebook, anunțând despărțirea de soțul ei. Medicul care i-a fost partener de viață timp de aproximativ 22 de ani a părăsit căminul conjugal la scurt timp după divorț și acum a dat primele semne că și-a refăcut viața. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚUL ANCĂI ȚURCAȘIU A PĂRĂSIT CĂMINUL CONJUGAL ȘI… )

”Nu am disponibilitate și…”

Așa cum v-am dezvăluit, pe larg, ex-soțul vedetei se pare că n-a suferit prea mult după despărțire și acum se arată a fi mai îndrăgostit ca niciodată. Weekendul trecut, Cristian Georgescu a mers la plimbare într-un renumit mall din zona de nord a Capitalei alături de noua lui parteneră și de copilul acesteia.

Vestea a ajuns și la urechile Ancăi Țurcașiu. Din câte se pare, vedeta n-a ”digerat” prea ușor această informație. Contactată de reporterii CANCAN.RO, Anca Țurcașiu a încercat să se eschiveze și a fost extrem de ”zgârcită” în declarații.

”Nu am disponibilitate și nu doresc să comentez absolut nimic despre acest subiect. Mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Anca Țurcașiu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Prima reacție a Ancăi Țurcașiu după ce fostul soț și-a refăcut viața sentimentală

Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe Facebook

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! (NU RATA: UNDE S-A MUTAT ANCA ȚURCAȘIU DUPĂ DIVORȚ)

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.

Cristian Georgescu, momente tandre la mall
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, momente tandre la mall cu noua iubită

Pandemia le-a afectat mariajul?!

Pandemia i-ar fi afectat serios pe Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Vedeta nu a mai avut spectacole și concerte, iar soțul ei nu a mai putut să-și practice meseria.

După o perioadă, Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și l-ar fi trimis la muncă, însă acesta ar fi refuzat. Dan Silviu Boerescu spune că problemele cu banii i-ar fi adus pe cei doi în pragul divorțului.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.