Soțul Ancăi Țurcașiu, reacție acidă după ce actrița a anunțat divorțul. Ce a transmis medicul Cristian Georgescu

Publicat: 21/07/2020 | 08:09
Soțul Ancăi Țurcașiu, reacție acidă după ce actrița a anunțat divorțul. Ce a transmis medicul Cristian Georgescu

Vestea că Anca Țurcașiu și soțul său divorțează după 22 de căsnicie a venit ca un fulger în lumea mondenă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, mai ales că actrița nu și-a expus niciodată în public problemele din viața personală și, astfel, toată lumea a fost luată prin surprindere. 

După 22 de ani de căsnicie alături de medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de acesta. Actrița a făcut publică despărțirea pe Facebook, acolo unde a transmis și un mesaj emoționant, cu trimitere către ceea ce s-a întâmplat în mariajul ei și de ce a luat, de fapt, această decizie.

La scurt timp după ce Anca Țurcașiu a anunțat despărțirea, soțul acesteia, Cristian Gorgescu, a avut o reacție acidă. Potrivit click.ro, soțul Ancăi Țurcașiu nu a vrut să comenteze despărțirea, dar nici nu a negat faptul că el și soția lui au ajuns la capătul mariajului.

„Prefer să nu comentez deloc acest subiect”, s-a rezumat să spună medicul Cristian Georgescu, pentru sursa citată.

Anca Țurcașiu a anunțat despărțirea de soț pe Facebook

După un mariaj de 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de acesta, printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.