Ancheta Caracal, răsturnare de situație! Mama Luizei Melencu anunță că fiica ei este vie

Autor: A.N.
Publicat: 16/11/2019 | 12:28

Ancheta Caracal, răsturnare de situație! Mama Luizei este sigură că fata ei a fost traficată. 

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de aproape 7 luni, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie în Caracal, și-a angajat un nou avocat, din Timișoara, cu care a mers, vineri, la DIICOT Central. Noul avocat al familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a confirmat că o reprezină pe Monica Melencu în dosarul legat de dispariția fiicei sale.

„Suntem împreună la DIICOT, eu și doamna Melencu. Sunt avocat în această speță (a dispariției Luizei Melencu). Atât pot spune în acest moment”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Carmen Obârșanu.

Carmen Obârșanu este avocat în Timișoara. Inițial, familia Melencu a fost reprezentată de avocatul Tonel Pop. După ore bune petrecute la DIICOT și după ce  avăzut probele strânse de anchetatori, Monica Melencu este sigură că fata ei a fost traficată.

Magistraţii Tribunalului București au decis, vineri, să prelungească mandatul de arestare preventivă pentru încă 30 de zile pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a spus că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Citește și...