Ancheta care face lumina totala! Ce scrie de fapt in raportul politiei in cazul prostituatei romance din Germania!

Publicat: 05/12/2014 | 16:23
Ancheta care face lumina totala! Ce scrie de fapt in raportul politiei in cazul prostituatei romance din Germania!

Lucrurile nu sunt ceea ce par in cazul romancei mutilate in Germania! Mama Ioanei Condea stia ca se prostitueaza de buna-voie, dar nu a vrut sa depuna plangere la politie. Ea a solicitat doar ca fiica sa-i fie adusa acasa.

Ea a solicitat doar ca fiica sa-i fie adusa acasa, insa politia prahoveana a desfasurat, chiar si in acest conditii, o ancheta!

Opinia publica a fost socata de cazul Ioanei Condea, tanara care ar fi fost fortata de proxeneti sa se prostitueze, in Germania, si a ajuns in coma intr-un spital din Koln, mai mult moarta decat vie dupa bataia crunta pe care ar fi incasat-o.

Dupa relatarile parintilor, socant a fost si ca politistii din Campina nu ar fi facut nimic pentru ea, desi ar fi aflat inca din primavara ca fata a fost racolata de o retea de trafic de carne vie. Adevarul este altul, sustin surse din politia prahoveana!

Din luna iulie, fata zace intr-un spital din Koln
Din luna iulie, fata zace intr-un spital din Koln

Potrivit unei surse judiciare, existat o investigatie oficiala dispusa in acest caz inca de la momentul sesizarilor facute de Gratiela Condea, mama Ioanei, fata care zace acum pe un pat de spital. Ancheta a fost facuta chiar daca mama Ioanei a refuzat sa depuna o plangere scrisa, aboslut necesara pentru deschiderea unei anchete penale, asa cum cere legea!

Mama fetei nu a vrut sa depuna plangere

Doamna a mers in aprilie, in saptamana Pastelui, la Politia din Campina, a discutat acolo cu doi politisti care au vazut despre ce este vorba si au solicitat prezenta unui coleg de la BCCO Prahova. Acesta a venit imediat si doamna a sesizat ca fata ei are activitati in zona prostitutiei si ca nu e mandra de asta, sa se duca sa o faca pe bani cu mai multe persoane”, a declarat, sub protectia anonimatului, o sursa din politia prahoveana, pentru CANCAN.ro

Mama Ioanei, Gratiela Condea
Mama Ioanei, Gratiela Condea

 

Gratiela Condea le-a dat politistilor date concrete, spunand ca stie de la fata ei ca se prostitueaza, reusind de cateva ori sa vorbeasca cu ea la telefon, dar nu a spus nici un moment oamenilor legii ca fiica ei ar fi fost fortata sa faca sex pe bani, sustine sursa citata.

“A aratat un site din Germania unde se regasesc fotografii cu fata dumneaei, spunand ca doar isi vrea fata acasa, ca nu e pentru fata ei treaba asta. Nu a sesizat insa savarsirea unei infractiuni, a fost intrebata daca a parasit teritoriul Romaniei de buna voie, daca are aceste informatii din ce a discutat cu fata ei. Doamna a mai relatat ca a discutat cu fata ei la telefon si o vrea acasa, pentru ca nu a fost educata sa faca asa ceva. Nu a spus nicidecum ca o face impotriva vointei sale, sau ca a fost obligata sa paraseasca tara. Mai spunea ca fata ii spunea la telefon ca este bine si ca ii este dor de copil. A fost indrumata atunci sa depuna o sesizare scrisa, si a spus ca nu doreste sa depuna, ci doar sa-i fie adusa fata acasa “ sustine sursa citata, invocand un raport intocmit de politistii din Campina.

Fata a fost ademenita in Germania sub promisiunea unei slujbe decente
Fata a fost ademenita in Germania sub promisiunea unei slujbe decente

Au sesizat Politia Germana

Oamenii legii s-au hotarat insa sa o ajute, chiar si in lipsa plangerii care sa permita inceperea anchetei penale. Astfel, politistii din Campina au intocmit o adresa, pe care au remis-o autoritatilor din Germania prin CCPI, Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala.

In informare, i-au rugat pe omologii germani sa faca verificari in acest caz, oferindu-le datele de stare civila ale fetei, si datele celeilalte persoane de sex feminin, persoana care a convins-o sa plece din Romania. Aceasta este Florentina, prietena din copilarie a Ioanei, fata banuita ca a obligat-o sa intretina relatii sexuale pe bani, profitand de pe urma ei. In realitate, politistii au aflat ca Florentina s-ar fi prostituat in acelasi loc cu Ioana, iar “protectia” era asigurata de sotul Florentinei, Robert Tanase.

Ea este Florentina, prietena Ioanei
Ea este Florentina, prietena Ioanei

Au anuntat-o ca fata ei este in coma

Potrivit sursei citate, politistii prahoveni au tinut legatura cu cei germani, dar mama fetei nu a mai revenit la politie pentru a se interesa de soarta fiicei sale.

“La un moment dat a venit o informare prin CCPI de la autoritatile din Germania, in iulie, la IPJ Prahova, prin care am fost anuntati ca fata este intr-un spital din Koln, au fost oferite doua numere de telefon cu rugamintea colegiala sa mergem la familia fetei si sa anuntam. Colegii din Poiana Campina s-au deplasat la mama fetei si au oferit datele respective.”

Cazul ei a fost prezentat de PROTV
Cazul ei a fost prezentat de PROTV

 

Mai departe, politia germana a trimis la IPJ Prahova a doua adresa, prin care anuntau ca au inceput si ei o ancheta, solicitand sprijinul partii romane. “Voiau informatii despre barbatul respectiv, sotia acestuia (n.r. Florentina)si fata din spital. Colegii au remis aceste informatii, respectiv cu ce masina circula, ce numar de telefon foloseste acel barbat si datele referitoare la celelalte persoane. In baza acelor informatii, pe 30 octombrie a fost depistat barbatul de catre autoritatile din Germania. Acesta a fost retinut, si pe 31 a fost introdus in arest.” a aratat susa citata.

CITESTE SI: Au sarit in apararea ei! Decizie incredibila in cazul romancei mutilata pentru ca nu a vrut sa se prostitueze!

Prietena Ioanei rupe tacerea! Marturia Florentinei despre ce s-a intamplat in ziua fatidica! “Eu am gasit-o…”

 

(M.N.)
 

Citește și...