Ancheta, dată peste cap! Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Publicat: 12/10/2019 | 12:23
Ancheta, dată peste cap! Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă întrebări care încă nu au primit răspuns, în pofida faptului că s-a încercat și se încearcă descoperirea tuturor circumstanțelor care au dus la un astfel de eveniment tragic. 

Prietenă a lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol – avocat – a lansat și o ipoteză surprinzătoare, de la bun început. Referindu-se la ora la care ar fi murit designerul, Laura Vicol a a spus că există o neconcordanță.

”Ora la care a murit Răzvan Ciobanu nu este cea care a fost vehiculată”, a declarat Laura Vicol, urmând ca rezultatul final al anchetei să confirme/infirme dacă Răzvan Ciobanu a murit în jurul orei 1.00 a.m. Răzvan Ciobanu a plecat din Mamaia în jurul orei 23.00, astfel încât există, încă, numeroase semne de întrebare în ceea ce privește ora exactă a decesului. Referindu-se la ancheta desfășurată, Laura Vicol declară că – din punctul ei de vedere – ”s-a făcut așa cum trebuie”. Au existat audierile necesare, detaliile nu au fost ascunse, a existat o ”muncă” asiduă din partea anchetatorilor.

„Ancheta s-a desfășurat cu un profesionalism, spun eu, ieșit din comun. A fost doar o singură pauză de aproximativ trei săptămâni pe perioada de vară. Dar în rest, ancheta chiar s-a făcut și s-a făcut cum trebuie. Am primit absolut toate detaliile, s-au făcut audieri, oamenii au muncit. Mai este foarte puțin, câteva zile, și se închide ancheta. A mers greu pentru că am eliminat toate pistele din jur. S-au închis toate pe care am umblat. Sunt împăcată cu adevărul pe care l-am aflat”, a spus Laura Vicol.

Mama lui Răzvan Ciobanu, experiențe paranormale după moartea designerului

Au trecut mai bine de cinci luni de la sfârșitul dramatic de care a avut parte Răzvan Ciobanu, dar suferința din sufletul mamei sale pare să se adâncească de la o zi la alta. Elena Ciobanu postează destul de des pe pagina de Facebook a pensiunii pe care o deține în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. De curând, ea a așternut câteva cuvinte înțelepte, pe care doar părinții care și-au îngropat copiii le pot înțelege în profunzimea lor…

“OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI” este mesajul extrem de emoționant transmis de mama regretatului designer.

“Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”/“Acolo sus, printre stele, am o persoană care ştiu că mă va veghea şi va fi mereu în inima şi în sufletul meu” reprezintă alte două postări sfâșietoare făcute de mama lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, au arătat primele date ale anchetei. Mașina și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și...