Anchetă la un cămin de bătrâni din Gorj. O femeie internată a fost muşcată de şobolani

Publicat: 20/11/2018 | 20:26
Anchetă la un cămin de bătrâni din Gorj. O femeie internată a fost muşcată de şobolani

Anchetă la un cămin de bătrâni din Gorj. O femeie internată a fost muşcată de şobolani. O femeie de 77 de ani, internată în Complexul de îngrijire şi asistenţă de la Suseni, județul Gorj, acuză că a fost mușcată de șobolani în centru. Poliţiştii și reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au deschis anchete, transmite corespondentul Mediafax. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au început cercetările. Au fost publicate, pe Facebook, imagini șocante cu o bătrână internată la căminul din Suseni. Se precizează că femeia ar fi fost mușcată de șobolani. S-a deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 20 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la articolul publicat pe o rețea de socializare, potrivit căruia o bătrână internată la un complex de îngrijire și asistență, din localitatea Suseni, ar fi fost mușcată de șobolani. Polițiștii s-au deplasat la complexul din Suseni, ocazie cu care s-a constatat că în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, femeia, de 77 ani, din comuna Dănești, internată în centrul de îngrijire, ar fi căzut din pat, ocazie cu care s-ar fi lovit în zona feței. Victima prezintă escoriații și vânătăi la nivelul antebrațelor și încheieturilor membrelor superioare, fapt pentru care, la fața locului s-a solicitat prezența unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării acesteia. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: ANCHETĂ À LA VIŞINESCU A UNUI POLIȚIST DIN IAȘI. CUM A UMILIT ȘI BĂTUT UN COPIL CU HANDICAP

Anchetă la un cămin de bătrâni din Gorj: ”Este posibil să fi căzut din pat”

Și reprezentanții DGASPC Gorj au anunțat că fac verificări, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„Am evaluat situația, am discutat cu medicul acestei instituții și cu șeful centrului, care a precizat că bătrâna este posibil să fi căzut din pat și să se fi lovit. Este exclus, din punctul lor de vedere, să fie mușcată de vreun șoarece, șobolan. Am dispus o comisie de disciplină care să verifice aceste aspecte și în urma concluziilor voi lua măsurile care se impun”, a precizat Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Conducerea instituției a mai precizat că ultima deratizare s-ar fi facut pe 5 noiembrie, la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Femeia de 77 ani este internată în centrul de la Suseni. Ea este în stare critică, fiind în fază terminală a unei boli grave.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: BĂRBAT DE 60 DE ANI ÎNJUNGHIAT MORTAL DE UN ALTUL, DUPĂ CE I-A JIGNIT SOȚIA

Citește și...