Anda Adam are un plan pentru fetita care urmeaza sa se nasca. Vrea sa se duca in America pentru ca bebelusul…Afla ce se intampla

Publicat: 22/08/2015 | 09:55
Anda Adam are un plan pentru fetita care urmeaza sa se nasca. Vrea sa se duca in America pentru ca bebelusul…Afla ce se intampla

Insarcinata in sase luni, Anda Adam ar putea merge in America in ultimul trimestru de sarcina, avand in vedere ca are si concerte peste Ocean. Insa motivul plecarii ar putea fi altul: blonda s-ar gandi sa obtina cetatenia americana pentru fetita ei.

Vedeta are o agenda extrem de incarcata si trebuie sa sustina mai multe concerte in perioada urmatoare, unele chiar in SUA, acolo unde s-a stabilit si mama sa. Iar, in acest fel, Anda Adam impusca doi iepuri dintr-o data: isi onoreaza si contractile, iar, daca va naste peste Ocean, fiica ei va avaea cetatenie americana.

Anda Adam

Mai mult, daca acest lucru se va intampla, celebra cantareata va avea parte si de ajutorul mamei ei dupa ce va naste.

„Ne doream o fetita”

Anda si sotul ei
Anda si sotul ei

Anda Adam declara recent ca a aflat sexul copilului, si ca atata ea, cat si sotul, sunt fericiri. „Vom avea o fetita. Suntem foarte fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru toata bucuria pe care ne-o daruieste. E adevarat, ne doream amandoi o fetita, insa tot timpul am spus ca cel mai important este ca cel mic sa fie sanatos, sa vina pe lume si sa creasca intr-o familie fericita”, spunea cantareata. (B.V.)
 

Citește și...