Anda Adam nu a scăpat de problemele de sănătate, după ce s-a accidentat la „Exatlon”. Mesajul transmis după ce a ajuns azi la medic

Publicat: 19/03/2018 | 16:39

Anda Adam nu a scăpat de problemele de sănătate, după ce s-a accidentat la „Exatlon”. La aproape două luni, după ce s-a lovit puternic la piciorul stâng în timp ce participa la concurs și, ulterior, operată, Anda Adam a ajuns astăzi pe mâinile unui specialist. De data aceasta însă, cântăreața a mers să facă o ședință de recuperare. La scurt timp după ce a ajuns acolo, vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce pe un pat și a transmis tuturor un mesaj.

Anda Adam nu a scăpat de problemele de sănătate, după ce s-a accidentat la „Exatlon”. Artista s-a lăsat pozată pe patul unde i se fac proceduri de recuperare. Aceastea i-au fost recomandate după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale la genunchiul stâng. În vârstă de 37 de ani, radiază de fericire pentru că știe că e pe mâini bune. Și, în plus, este convinsă că în curând va fi complet vindecată.

“Recuperare la greu!🙏🏻😌
#recovery #time #knee #injury #gettingwell #soon (#ETimpulPentruRecuperare #genunchi #rană #însănătoșire #ÎnCurând)”, a scris artista pe pagina ei de Intragram.

Anda Adam, copleșită de mesaje emoționante, după ce a mers la ședința de recuperare

Fanii au incurajat-o și i-au trimis o mulțime de mesaje.

“Multa sănătate, iubirea noastră ❤💛💙 mă bucura să știu că i-ai trimis scrisoare Dianei, s-a bucurat foarte mult… ❤ Să te faci bine! Poate la anul o să mai participi tu, și Diana… în caz că nu câștigă ea.”, “Te iubesc”, “Multă sănătate 😘❤❤ poate fata 💪”, “Sper să te faci mai repede bine”, “Sănătate multă!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și...