Anda Adam, nunta pe barter! Nu scoate niciun ban din buzunar in cea mai importanta zi din viata ei!

Publicat: 31/05/2015 | 09:08
Anda Adam, nunta pe barter! Nu scoate niciun ban din buzunar in cea mai importanta zi din viata ei!

Mai este putin si, pentru Anda Adam vine ziua cea mare, momentul in care ii va spune "DA" alesului inimii ei, Sorin Andrei. Desi are succes si conturi grase in banca, cantareata nu va scoate vreun banut din buzunar pentru a acoperi costurile nuntii.

Anda Adam se afla pe ultima suta de metri cu nunta. Pe 7 iunie, cantareata isi va uni destinul cu alesul inimii ei, Sorin Andrei.

 

Desi castiga foarte bine din concerte, evenimente si diverse alte lucruri, cantareata intra si ea in randul vedetelor care si-au facut nunta pe barter.

Anda Adam

 

Astfel, artista va primi bani frumosi pentru ca a acordat exclusivitatea avenimentului unui post de televiziune.

 

Anda Adam in rochie de mireasa

Mai mult, rochia de mireasa pe care blonda o va purta in ziua cea mare este oferita de o firma de lux, lucru care reiese din faptul ca, de fiecare data, are grija sa pomeneasca in public numele companiei care i-a oferit obiectul vestimentar.

Reduceri substantiale sau gratuit

 

La salonul din Snagov, acolo unde va avea loc petrecerea de nunta, eveniment la care sunt asteptati sute de invitati, Anda Adam a obtinut, de asemenea, o reducere, astfel ca va plati doar jumatate de pret.

 

Pentru buchetul de mireasa, cantareata a apelat la o buna prietena si, desi a ales unul costisitor, nu a scos vreun ban din buzunar.

 

Ca sa aiba o nunta de poveste, Anda Adam isi doreste un tort pe masura, insa pe acesta il va plati din buzunar.

Pe urmele lui Victor Slav

 

Bianca si Victor pareau pana de curand cuplul ideal
Bianca si Victor pareau pana de curand cuplul ideal

In aceste conditii, Anda Adam scapa usor de costurile de nunta, pe care o face pe barter, asemenea fostului ei iubit, Victor Slav. Cand s-a insurat cu Bianca Dragusanu, prezentatorul de la meteo nu a facut vreo cheltuiala, totul fiind „sponsorizat”.

 

Pentru mai multe informatii si poze cumparati ultimul numar al revistei Ciao sau intrati pe www.revistaciao.com

 

CITESTE SI:

Anda Adam este inmarmurita! A aflat ca barbatul cu care doarme in pat in fiecare seara este un infractor si are dosar pentru…

E oficial! Anda Adam se marita! Logodnicul ei seamana izbitor cu Victor Slav

(D.A.)