Anda Adam și-a făcut programarea! Când rămâne însărcinată și ce-și dorește

Publicat: 22/04/2019 | 19:01

Anda Adam mai vrea un copil. Își dorește o surioară pentru micuțul Evelin. Și-a făcut și programarea, undeva pe la anul…

Anda Adam a mărturisitm pentru libertatea.ro, că își dorește o familie numeroasă, însă până în 2020 nu se pune problema unui nou bebeluș.

„Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată și eu fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți. Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara? Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină 6 pachețele. Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a mărturisit cântăreața.

„Mi-am luat soț frumos!”

Anda a vorbit despre fetița programată pentru anul 2020. ”E normal să semene cu tati. Fetițele, de obicei, seamănă cu tații. Și eu semăn mult cu tatăl meu, ca atare, nu am de ce să mă supăr. Poate fac și un băiețel, că băiețeii seamănă cu mamele.

Nu am fost niciodată disperată cu chestia asta și știi de ce? Pentru că eu mi-am luat un soț atât de frumos, încât chiar îmi doresc să semene copiii cu el, că de aia l-am luat așa frumos! L-am luat de montă! Cu omul ăsta, dacă fac un copil sau fac șase, toți or să fie foarte frumoși”, a spus Anda.

 

Citește și...