Anda Adam, val de controverse pe Internet după ce s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Autor: A.N.
Publicat: 02/08/2019 | 16:42

Anda Adam a stârnit un val de controverse pe Internet după ce s-a pozat într-un costum de baie minuscul.

Anda Adam este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. Artista a reușit să dea jos 6 kilograme cu ajutorul unei diete care îi permitea să mănânce orice, fără zahăr și fără sare. Anda Adam este mulțumită de rezultate și nu ezită să-și afișeze noua siluetă. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A SPUS ADEVĂRUL ACUM, LA 7 ANI DE LA DESPĂRȚIRE: “ANDA ADAM M-A ‼️” DOAMNE, CE RUȘINOS)

Artista s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, din două piese. Și dacă unii fani au lăudat formele artistei, ei bine… au fost și câțiva răutăcioși care au criticat-o.

„Una dintre cele mai frumoase femei din România! Arată cel mai bine!”, „da, astfel ar trebui să arate orice femeie…”, „Nu mai putemn aprecia femeia după naturalețe și bunătate. E musai să ne dezbrăcăm 98%”, „Ce te-a apucat și pe tine?”, „Bagă niște sport că ai făcut ditamai fundul”, „Nu te mai prind chiloțeii”, „Doamne, mai aveai puțin și pozai dezbrăcată”, „Nici choloții nu mai sunt ce erau”, „Printre puținele vedete care nu sunt schiloade”, „Ai exagerat cu chilotul”, „Prea multă goliciune”, „Ai întrecut măsura”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Anda Adam își dorește încă un copil

Altfel, Anda Adam își mai dorește un copil. Artista vrea o surioară pentru micuțul Evelin. Și-a făcut și planul, undeva pe la anul… (VEZI ȘI: CE I-A FĂCUT UN ȘOFER DE AUTOBUZ. ANDA ADAM A SPUS TOT: “MI-A SPUS DACĂ NU-MI CONVINE, SĂ COBOR”)

Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată și eu fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți. Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara? Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină 6 pachețele. Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a mărturisit cântăreața.

Citește și...