ANDA GHIŢĂ, în război cu MARIA CONSTANTIN şi MARCEL TOADER! Vedeta a rămas fără naşi de cununie

Publicat: 29/03/2017 | 08:19
ANDA GHIŢĂ, în război cu MARIA CONSTANTIN şi MARCEL TOADER! Vedeta a rămas fără naşi de cununie

Andra Ghiţă a rămas fără naşi de cununie pentru fiul şi nora ei. Maria Constantin şi Marcel Toader trebuiau să îi cunune, însă nu îi mai pot conduce la altar pe cei doi tineri. Vedeta a explicat motivul pentru care se mai poate acest lucru.

„Nu este ceva nasol. Suntem prieteni, să nu se înţeleagă greşit Maria este cântăreaţă. Are nişte angajamente. Este pe val, e tânără. Ea nu poate să onoreze cu prezenţa acest eveniment. Eu nu fac nunta când poate ea. Eu nu amân nunta nici pentru mama. Eu am bănuit că o să fie şi chestia asta. Nimeni în ecuaţia asta nu este vinovat. A intervenit încă un aspect. Vărul meu bun s-a întors din America şi s-a stabilit aici. Copiii mei nu se simţeau chiar confortabil cu naşii Maria şi Marcel. Ei erau mai mult prieteni cu mine. Fiind mult mai apropiaţi de acest văr, s-a nimerit aşa. E mai bine pentru ei. De la politeţe până la altceva este un drum lung. Ultima oară am vorbit ieri cu Maria. M-a sunat ea. (…) Mie îmi convine că ei nu mai sunt naşii copiilor mei, da!”, a povestit Anda Ghiţă.

„Soţul meu, ceea ce nu înţeleg mulţi, povestea ca a mea nu s-a văzut. Eu cu el suntem un întreg. El este de acord cu mine întotdeauna. Noi suntem o echipă. Ne bucurăm că s-a nimerit situaţia de aşa natură, încât să fim cu acest văr, pe care l-am crescut„, a adăugat Anda Ghiţă.

Citește și...