Andra Măruță, desființată de una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România: “Cea mai mare obrăznicie posibilă”

Publicat: 20/01/2019 | 13:33

Sunt extrem de rare cazurile în care Andra este atacată de colegii de breaslă, însă – cum este cazul de față – apar și astfel de situații, absolut nedorite de către fani. Andra este ”pusă la punct” chiar de câștigătoarea Festivalului Internațional ”Cerbul de Aur” din 1969.

Luminiţa Dobrescu are 72 de ani și a câștigat ”Cerbul de Aur” în anul 1969. Cântăreața a fost extrem de afectată din cauză că Andra – spune ea – preluat o piesă şi nici măcar nu ştie cine a cântat-o sau a compus-o.

Este vorba despre melodia ”Of, inimoară”, cu care Luminița Dobrescu şi-a adjudecat marele premiu la Braşo. Andra a spus despre respectiva piesă că este ”muzică populară”.

”Hahaha…! Să auzi şi să nu crezi… Andra cântă ”muzică populară” şi afirmă cu mult curaj precum că piesa ”Of, inimioară” este folclor românesc!!! Este cea mai mare obrăznicie posibilă şi lipsă totală de respect faţă de o piesă sacră a muzicii uşoare româneşti, cu o dublă valoare în istoria acesteia. Compozitorul este Edmond Deda! Şi nu a scris manele”, a scris Luminiţa Dobrescu pe contul ei de socializare.

Luminița Dobrescu o atacă dur pe Andra
Citește și...