Andra Măruță e în culmea fericirii! Vedeta Pro TV a făcut anunțul azi-noapte: „Câte emoții au încăput în 24 de ore!”

Publicat: 09/10/2019 | 12:12

Andra Măruță a avut parte de o zi ”plină”, a fost în culmea fericirii, iar toate emoțiile ei s-au transformat într-un mesaj pe care la postat pe pagina de socializare chiar azi-noapte. Andra ține, permanent, legătura cu fanii, astfel că aceștia află, rapid, amănunte din viața artistică, și nu numai, a vedetei preferate. 

Celebra artistă a ”punctat” două evenimente importante – realizarea videoclipului ”Ține-te bine” (piesă interpretată alături de What’s Up), plus o ședință foto incendiară pentru o revistă foarte cunoscută.

”O zi plină, cu două evenimente importante pentru mine: filmarea videoclipului „Tine-te bine” si ședința foto (…)! Câte emoții au încăput in 24 de ore! ❤  Vă aștept pe canalul meu de youtube cu un subscribe”, a postat Andra pe pagina sa de socializare.

”Când iti vine să cânți in mașină, când dansezi de unul singur acasă, când te bucuri ca o auzi la radio „Tine-te bine”… Sunt fericită! Am trecut de 2 milioane de vizualizări pe Youtube!!! Vă mulțumesc!”, scria, Andra, cu mai multe zile în urmă.

”A venit momentul să vă spun secretul…”

În vârstă de 33 de ani, Andra a răspuns provocării din partea fanilor, care au asaltat-o în ultima vreme cu întrebarea: “De unde ai atâta energie, cum reușești să fii mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață?”.  Astfel, în urmă cu câteva ore, ea a publicat o poză de colecție făcută în platoul emisiunii prezentată de soțul său, Cătălin Măruță, iar în dreptul ei a pus o descriere plină de iubire. “Pentru că mereu mă întrebați de unde-mi iau eu energia, a venit momentul să vă spun secretul: din zâmbetele și râsetele lor. ❤”, este mesajul scris de Andra în dreptul fotografiei de album cu frumoasa ei familie.

Celebra artistă a stârnit un val de reacții emoționante pe Facebook și Instagram, unde a publicat poza. “Sunteți superbi! Vă pup, dragilor ❤️”, “O familie foarte frumoasă, vă doresc multă sănătate ❤❤”, “Chiar sunteți minunați, adevărul este că familia este locul unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată. Multă sănătate, iar Dumnezeu să vă binecuvânteze. Viață însorită și liniște sufletească, vă îmbrățisăm cu drag oameni simpatici❤️💐👌🤗👍”, “Sunteți adorabili, veseli plini de viță, să fiți fericiți!”, “Mare adevăr! Copiii îți oferă mereu motiv să mergi înainte, să fii vesel! Să simți viața frumoasă! Sunteți o familie minunată! Fiți binecuvântați cu toții!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Andra: ”“Pentru că mereu mă întrebați de unde-mi iau eu energia, a venit momentul să vă spun secretul: din zâmbetele și râsetele lor. ❤”
Citește și...