Andra Măruță a ținut să se afle de la ea: „Eu și Cătălin suntem în culmea fericirii”

Publicat: 16/03/2019 | 17:04

Începutul de primăvară aduce și zile în care Andra și Cătălin Măruță au parte de emoții foarte mari. Cu atât mai mult în această zi deosebită, una în care fericiții părinți îl aniversează pe micuțul David. 

O astfel de aniversare nu poate fi decât o mare bucurie pentru întreaga familie, iar Andra și Cătălin Măruță au ținut să scrie câte un mesaj semnificativ și emoționant.

„El se face mare, nouă ne crește sufletul! De ziua lui, aș vrea să îi mulțumesc că mă face să mă simț și eu copil, mă face să râd în fiecare zi și mă ajută să nu uit ce înseamnă fericirea pură. La mulți ani, dragul meu! Te iubesc! ️ David”, este mesajul transmis de Andra de ziua băiețelului ei.

La rândul său, Cătălin și-a exprimat, fără rezerve, bucuria incomensurabilă. Și chiar scrie că David ”este un om mai bun” decât el.

”David este curajos, independent, vesel, inteligent, ambițios și creativ. Știu că cei mici moștenesc lucruri de la noi, dar mă uit la el cu admirație și uneori mi-aș dori să fie invers. Cred că e un om mai bun ca mine. E un copil extraordinar, ca adult va fi senzațional! Te iubesc, David! La mulți ani! Să te bucuri mereu de fiecare zi cum faci astăzi! David Măruță”, a scris Cătălin Măruță pe contul său de socializare.

Andra trăiește fiecare zi la intensitate maximă

Citește și: ANDRA A POVESTIT CUM A FOST PRIMA SEARĂ CU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ

Andra și familia perfectă

Andra nu are doar o carieră de succes, ci și o viață de familie perfectă, alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii, David și Eva. Vedeta a vorbit despre micuții ei, cei care îi înfrumusețează fiecare zi și o fac fericită. Deși au personalități diferite, David și Eva se înțeleg foarte bine și sunt foarte apropiați. 

Vezi și: ANDRA, MĂRTURISIRE-BOMBĂ DESPRE SARCINA DE CARE S-A TOT VORBIT! A SPUS-O ABIA ACUM LA “ROMÂNII AU TALENT”

Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați. Ca toți copiii, când sunt obosiți se pot certa din orice, ba pe o jucărie, ba pe locul de pe canapea… Dar, în general, nu au nimic de împărțit, sunt la vârste diferite și se joacă diferit. Atunci când facem ceva împreună, jucăm ceva, David o mai lasă pe Eva să câștige, se gândește mereu la ea și mă bucur mult că înțelege că e mai mică”, a spus Andra.

Cătălin Măruță, emoționat de ziua fiului său
Citește și...