Andra a trăit clipe emoționante din cauza lui David: „Sunt așa, cu inima strânsă”. Ce s-a întâmplat cu fiul ei

Publicat: 30/03/2018 | 13:04

Cu mai bine de o săptămână înainte de Sfintele Sărbători de Paște, Andra a avut parte de o experiență aparte. Vedeta a povestit că „vinovat” de faptul că a stat cu inima strânsă timp de trei zile este chiar fiul ei și a explicat și de ce. În cadrul unui interviu, cântăreața a dezvăluit și cum va petrece anul acesta Învierea Domnului.

În vârstă de 31 de ani, Andra a avut ceva emoții în timpul în care fiul său a fost plecat în tabără. Vedeta a spus că la șapte ani, David este un băiat inteligent și matur, motiv pentru care ea are încredere în el. Dar, pentru că e mamă… artista tot își face mici griji pentru puiul ei.

„Sunt puțin emoționată pentru că David a plecat în tabără pentru trei zile. Sunt așa… cu inima strânsă… Dar am încredere în el, că până acum a învățat să fie independent.”, a declarat Andra în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Deși trăim în era vitezei, iar sărbătorile nu mai au același farmec ca în urmă cu mai bine de 20 de ani, Andra are grijă să le facă să semene pe cât posibil cu cele pe care le-a trăit ea când era acasă la părinți. În cadrul interviului, artista a mărturisit că îi implică pe fiica și fiul său în pregătirile pentru masa de Paște. Jurata de la „Românii au talent” a spus că cei mici au ustensile pentru vârsta lor ca să nu existe accidente în bucătărie.

„Dacă e vreme frumoasă, facem un grătar, dacă nu, în casă, o fripturică la cuptor, cu ouă umplute, alături de cei dragi. Dacă până într-o vârstă, îmi doream să plec de acasă, acum nu mai sunt așa, mai ales că s-a acumulat foarte multă oboseală, am repetat mult pentru concerte, n-am avut timp de odihnă. Am nevoie de câteva zile de petrecut în familie. Da, îi iau cu mine în bucătărie când gătesc. Avem niște cuțite pentru copii – îi pun să facă maioneză, să simtă că o ajută. (…). Vreau să cred că sărbătorile pe care le-am petrecut eu în copilărie sunt la fel pentru copiii mei. Vreau să se bucure și ei așa cum m-am bucurat eu.”, a mai povestit soția lui Cătălin Măruță.

Citește și...