Andra Volos dă cărțile pe față! Care este motivul real al despărțirii dintre ea și Bogdan Mocanu? „L-am simțit foarte rece. Eu fiind foarte geloasă…”

Autor:
Publicat: 29/07/2020 | 21:34

Despărțirea dintre foștii concurenți de la „Puterea Dragostei”, Andra și Bogdan, a fost una controversată. Chiar s-a vehiculat ipoteza conform căreia chiar Ella este ce care i-a despărțit pe cei doi. Andra Volos a dat cărțile pe față și a spus ce s-a întâmplat de fapt.

După ceva timp, Andra Volos s-a hotărât să facă primele declarații despre despărțirea de Bogdan Mocanu și să le spună fanilor de ce și cum s-au terminat lucrurile între ei. Tânăra s-a confesat în fața Deei și a lui Ricardo și le-a povestit exact cum au decurs evenimentele.

Se pare că totul a început de la faptul că în ultima perioadă Bogdan devenise extrem de rece cu ea și nu îi mai acorda atenția cu care o obișnuise. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE CONTROVERSATĂ LA PUTEREA DRAGOSTEI. ANDRA VOLOS A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BOGDAN MOCANU?)

„Așa cum a observat toată lumea din ultimul vlog, când au spus că Bogdan nu mai e la fel, eu fiind sinceră, într-adevăr nu mai simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel. Ba din contră.

Când era cu mine mergea la geam și stătea pe telefon, mergea în baie sau vorbea cu mama sau pur și simplu îl simțeam foarte rece. Când mergeam la restaurant stătea pe telefon. Eu profitam de orice moment să stau cu el, dar asta nu o făceam din disperare, ci pur și simplu pentru că eram conștientă că stă foarte puțin la mine.”, a povestit Andra.

„A ales cariera în loc de iubire”

Mai multe, se pare că Andra și Bogdan aveau neînțelegeri și din cauza geloziei tinerei, care era nemulțumită că iubitul ei filmează alături de fete sexy. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Bogdan, care conform spuselor Andrei a ales cariera în locul iubiri. Acesta fiind pricipalul motiv care a dus la destrămarea cuplului. (VEZI ȘI: CUM ARĂTA ANDRA VOLOS ÎNAINTE SĂ FIE CELEBRĂ! OPERAŢIILE ESTETICE AU SCHIMBAT-O TOTAL)

„După ce a plecat l-am simțit foarte rece. A mers să filmeze cu fete pe yacht, eu fiind geloasă. Am văzut postările alea cu fetițele, i-am zis că e cam nesimțit pentru că eram împreună.

Aveam și planuri de viitor, să vin înapoi în București și să ne mutăm din nou împreună. Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și atunci nu putem să judecăm. Dacă noi ne-am despărțit nu a fost din cauza Ellei. Cu ea o să vorbesc față în față.”, a mai spus Andra Volos.