Andra Volos și Nikolas Sax spun totul despre relația lor! Cântărețul o respectă mult pe fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Este o fată minunată”

Publicat: 14/09/2020 | 13:21
Andra Volos și Nikolas Sax spun totul despre relația lor! Cântărețul o respectă mult pe fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Este o fată minunată”

După ce Andra Volos s-a despărțit de Bogdan Mocanu, bărbatul cu care a format un cuplu în cadrul emisiunii „Puterea dragostei”, fanii tinerei s-au grăbit să o cupleze cu un alt bărbat celebru – Nikolas Sax. Cei doi s-au filmat într-un vlog și au spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește relația lor.

Au apărut tot mai multe zvornuri, potrivit cărora Andra Volos ar fi într-o relație cu Nikolas Sax. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a vorbit despre acest subiect în cadrul unui vlog postat pe contul ei de Youtube.

Mai mult decât atât, Nikolas Sax i-a susținut declarațiile tinerei. Cântărețul de muzică de petrecere a fost rugat de Andra să vorbească despre relația dintre ei doi.

„Vreau să vă spun adevărul! Deci, Andra pentru mine este mai mult ca o soră! Este o fată prea dulce și prea minunată și eu niciodată nu aș putea să o privesc altfel sau să mă gândesc măcar, nici măcar cu gândul nu aș putea să mă gândesc că băi, poate sau ceva.. Andra e o fată minunată, e frumoasă.. Eu în primul rând, am gagicile mele, am treburile mele. Ne știm de prea mult timp.. În primul rând, ne știm de când era cu Bogdan Mocanu și eu eram prieten cu Bogdan Mocanu.. Eram prieteni, eram ca frații.. Andra ne făcea să mâncăm, stăteam la filme… O relație foarte frumoasă de prietenie.”, a declarat Nikolas Sax.

Andra Volos și Bogdan Mocanu au decis să pună stop relației la mai puțin de o lună de când s-au împăcat. De data aceasta, se pare că decizia i-a aparținut Andrei. Deși în ultima perioadă păreau din ce în ce mai fericiți, lucrurile nu erau chiar atât de roz între cei doi concurenți de la Puterea Dragostei. Ea a încercat să lupte până la capăt pentru iubire, însă, de data aceasta nu a mai putut trece peste infidelitățile lui Bogdan.