Andreea Antonescu a spus adevărul despre relația fiicei sale cu noul iubit, Ștefan Manolache: “Le fac față cu greu”

Publicat: 06/11/2019 | 14:54

Andreea Antonescu a fost provocată să spună cum se înțelege fiica ei cu noul iubit, iar cântăreața a oferit declarații cu zâmbetul pe buze. Deși este mai mic cu 10 ani, Ștefan Manolache i-a cucerit inima artistei care are 37 de ani, iar despre povestea lor de iubire s-a aflat luna trecută, după ce au decis să își asume sentimentele pe care le au unul pentru celălalt..

Citește și: Andreea Antonescu și noul iubit, prima apariție împreună, la TV. Detaliul intim observat de telespectatori

Andreea Antonescu, adevărul despre relația fiicei sale cu noul iubit, Ștefan Manolache

Relația dintre Andreea Antonescu și Ștefan Manolache se consolidează frumos. Vedeta și-a cunoscut “socrii”, iar fiica sa a avut ocazia să-l întâlnească pe bărbatul care îi face mama foarte fericită. Întrebată cum se înțeleg Sienna și iubitul ei, cântăreața a mărturisit că sunt foarte buni prieteni și că “se întrec în prostii”, motiv pentru care ea le face “față cu grea” . (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

“Doi copii nebuni sunt ei, şi lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii, se înţeleg foarte bune. Doi copiii nebuni, punct. Le fac față cu greu. Uită-te la mine, le fac faţă. Nu are cum să mă depăşească o situaţie. Sienna e la Galaţi, abia aştept să ajung şi eu în câteva zile să facem nebuniile alea pe care le facem numai noi două, să ne punem nisip în cap, ne mai dăm în tbogane, noroc că nu e mamimasivă. În rest la şcoală, îşi trăieşte copilăria şi împarte viaşa îăntre şcoală şi joacă”, a mărturisit Andreea Antonescu pentru matinalul de la Antena Stars.

Citește și: Andreea Antonescu, între divorț și nuntă: “Nu s-au aliniat planetele…”

Fiica Andreei Antonescu, în vacanță la tatăl ei care este stabilit în America

“Da, va pleca în State alături de mama mea, şi alături de fratele meu. Ei vor petecerile acolo, eu voi rămâne în ţară, pt că am câteva concerte în noaptea de Revelion”, a mai declarat cântăreața. (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

Citește și...