Andreea Antonescu, adevărul despre căsnicia cu Traian Spak. “Veți afla bomba în curând. Vreau să se știe că…”

Publicat: 30/08/2019 | 20:18

Relația dintre Andreea Antonescu și Traian Spak nu se desfășoară sub cele mai bune auspicii, fanii lor fiind aproape convinși că acest cuplu se va destrăma cât de curând. Andreea Și Traian pozează într-o familie modernă, însă, în spatele cuvintelor, se ascunde mult mai mult decât atât.

Recent, în cadrul unui interviu, Andreea Antonescu a făcut o declarație surprinzătoare despre căsnicia sa. ”Vreau să se știe că nu am divorțat încă! Atâta vă spun acum! În curând o sa ies și o să aflați tot. Dar nu acum. Am văzut și eu ce s-a tot scris și m-am minunat. Veți afla bomba în curând”, a spus Andreea Antonescu.

Cea mai bine plătită vedetă Playboy

Cel mai controversat episod al vieții Andreei Antonescu a fost acela când a fost convinsă să pozeze goală în revista Playboy.

Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public, bineînțeles, nu ochii… dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis hai mă Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun. Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare ca să fiu sigură că nu pozez. Atât eu, cât și fostul meu prieten. N-am negociat absolut nimic, noi am aruncat suma asta de bani”, a mărturisit vedeta, în umă cu ceva timp.

Printre cele rele, ar putea fi și onorariul record primit de la Playboy pe care l-a investit în afacerea iubitului. 30 mii de dolari a primit pentru controversatul pictorial, fiind și cel mai vândut număr al revistei: “Nu am mai avut ce să fac și am mers mai departe. Eu, la 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy. Cu banii n-am făcut nimic, întotdeauna am fost genul de persoană care și-a dorit o familie. Am investit în ceea ce numeam eu pe atunci familie. Dar n-a fost să fie, asta e, cu toții avem eșecuri. Probabil că m-au ajuns blestemele fratelui meu“.

Citește și...