Andreea Antonescu, dezvăluiri despre viața intimă: „Nu am divorțat și nici nu o voi face”

Publicat: 18/11/2019 | 18:08

Andreea Antonescu a revenit în forță în showbiz-ul autohton, reunindu-se cu jumătatea ei, Andreea Bălan, spre bucuria fanilor trupei Andre, care făcea furori în anii 2000. Vedeta a început o nouă etapă, nu doar profesional, ci și în viața personală. După ce a anunțat că s-a separat de tatăl fetiței sale, s-a cuplat cu Ștefan Manolache.

Recent, s-a scris că cei doi s-ar fi despărțit, însă Andreea susține că relația ei cu Ștefan este în continuare una foarte bună, iar tânărul se înțelege de minune cu Sienna, fiica artistei.

Nu înțeleg de unde a apărut această știre. Adică, cine și de ce ar avea interesul să spună că între mine și Ștefan sunt probleme? Adevărul este altul, cu totul altul. Și, ca să îi liniștesc pe unii, le pot spune că totul este foarte bine între mine și Ștefan, nu ne-am despărțit, nu ne-am certat, suntem împreună. Mai mult chiar, Ștefan se înțelege bine și cu Sienna, iar relația noastră este una și de amiciție, nu doar de dragoste. Nimic nu este, vreodată, perfect. Dar, trebuie să recunosc, suntem compatibili. Este un bărbat implicat, așa că nu văd de ce ne-am despărți, așa cum spun unii, a declarat Andreea Antonescu pentru Wowbiz.ro.

Andreea a mai declarat că nu a divorțat încă și nu se va întâmpla în acest an din cauza birocrație. Nu am divorțat, nici nu o voi face anul acesta din cauza birocrației, dar asta nu înseamnă că mă ascund când vine vorba de relația pe care o am cu Ștefan. Avem o relație normală, totul e bine, pentru moment, între noi. Faptul că, uneori, avem și alte obligații, eu merg la evenimente, el este la muncă, nu înseamnă că suntem separați…, a mai spus Andreea Antonescu pentru aceeași sursă.

Adevărul despre relația fiicei sale cu noul iubit, Ștefan Manolache

Relația dintre Andreea Antonescu și Ștefan Manolache se consolidează frumos. Vedeta și-a cunoscut “socrii”, iar fiica sa a avut ocazia să-l întâlnească pe bărbatul care îi face mama foarte fericită. Întrebată cum se înțeleg Sienna și iubitul ei, cântăreața a mărturisit că sunt foarte buni prieteni și că “se întrec în prostii”, motiv pentru care ea le face “față cu grea” . (Coduri de reducere, promoții și cupoane pentru cele mai bune magazine)

“Doi copii nebuni sunt ei, şi lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii, se înţeleg foarte bune. Doi copiii nebuni, punct. Le fac față cu greu. Uită-te la mine, le fac faţă. Nu are cum să mă depăşească o situaţie. Sienna e la Galaţi, abia aştept să ajung şi eu în câteva zile să facem nebuniile alea pe care le facem numai noi două, să ne punem nisip în cap, ne mai dăm în tbogane, noroc că nu e mamimasivă. În rest la şcoală, îşi trăieşte copilăria şi împarte viaşa îăntre şcoală şi joacă”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Citește și...