Andreea Bălan a spus adevărul: ce făcea George Burcea, când dispărea de acasă. Comportamentul șocant pe care îl avea față de artistă

Publicat: 29/05/2020 | 17:26
Andreea Bălan a spus adevărul: ce făcea George Burcea, când dispărea de acasă. Comportamentul șocant pe care îl avea față de artistă

De când și-a asumat despărțirea iremediabilă de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan a continuat să fie, în fața fanilor săi, un om extrem de asumat și de sincer. Tocmai de aceea, recent, artista a dezvăluit detalii inedite din mariajul eșuat cu George Burcea. 

Andreea Bălan continuă seria dezvăluirilor sincere legate de mariajul cu George Burcea. Artista este mai sinceră ca niciodată și nu are nicio reținere să le spună fanilor săi adevărul despre anii petrecuți alături de tatăl fetițelor sale. Așa se face că, de curând, Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele în care George Burcea pleca de acasă, dar și despre comportamentul pe care îl afișa față de ea, atunci când se întorcea.

CITEȘTE ȘI – ANDREEA BĂLAN, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA: ”SCHIMBAREA DE COMPORTAMENT A SOȚULUI MEU…”

“Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau.

NU RATA – NIMENI NU ȘI-O ÎNCHIPUIA PE ANDREEA BĂLAN ÎN ACEASTĂ POSTURĂ. DECLARAȚII ULUITOARE: „O LUĂM DE LA CAPĂT…”. VIDEO

Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a povestit Andreea Bălan, potrivit viva.ro.

Andreea Bălan, piesă inspirată din povestea ei de dragoste cu George Burcea

Recent, Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, care este inspirată din povestea ei de dragoste cu George Burcea. Versurile melodiei sunt extrem de emoționante și par a fi îndreptate către fostul partener de viață. De asemenea, artista a folosit una dintre rochiile de mireasă de la nunta lor pentru filmările clipului.

Citește și...