Nimeni nu și-o închipuia pe Andreea Bălan în această postură. Declarații uluitoare: „O luăm de la capăt…”. VIDEO

Publicat: 27/05/2020 | 16:48

În urmă cu doar patru luni, Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, s-au separat. În tot acest timp, artista și-a pus gândurile și trăirile într-o peisă, pe care a lansat-o marți. Videoclipul cu totul special o înfățișează pe artistă dezbrăcată complet.

Andreea Bălan a reușit să-și surprindă fanii cu o ipostază la care nimeni nu s-ar mai fi așteptat. Vedeta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă este vorba chiar despre rochia pe care a avut-o la nunta cu George Burcea, în luna septembrie a anului trecut.

O perioadă dificilă

Potrivit spuselor persoanelor din anturajul Andreei, artista a trecut prin momente grele în toată această perioadă pentru că ea și tătăl fetițelor sale au decis să se separe și nu a mai existat nicio cale de împăcare pentru cei doi, așa că vedeta și-a pus toată suferința trăită într-una dintre piesele sale pe care a lansat-o chiar ieri.

„Am crezut in basme” spune povestea mea dar si a celor care au avut un vis si acel vis s-a destramat. „Iubim, suferim si apoi renastem si o luam de la capat.”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram!

Planurile de viitor ale Andreei Bălan

Andreea Bălan și-a deschis sufletul în emisiunea lui Dan Capatos de curând și, pentru prima dată, a vorbit despre un nou început. Îndrăgita artistă își dorește să iubească din nou și să găsească persoana potrivită care să-i ofere aceeași iubire.

Concret, Andreea Bălan i-a mărturisit lui Dan Capatos că își dorește să o ia de la capăt în dragoste, însă trebuie să mai aștepte o perioadă, pentru că despărțirea de George Burcea este mult prea recentă și are nevoie de timp pentru a-și vindeca rănile.

Întrebată fiind de moderatorul de la Xtra Night Show dacă mai vrea sau nu să se căsătorească, Andreea Bălan a punctat că, pentru moment, nu-și mai dorește acest lucru, însă dacă se va întâmpla, îl va primi cu inima deschisă. Cântăreața a vorbit și despre faptul că George Burcea vine să-și viziteze fetițele, o dată pe săptămână.

Citește și...