Andreea Bălan, dezvăluiri în Joia Mare: ”Viața m-a călit și…”

Publicat: 25/04/2019 | 22:21
Andreea Bălan, dezvăluiri în Joia Mare: ”Viața m-a călit și…”

Andreea Bălan a vorbit, în emisiunea ”Răi da buni”, moderată de Mihai Morar, despre problemele pe care le-a avut în ultima perioadă, când a fost la un pas de moarte, imediat ce a născut. Mai mult, ea a suferit trei operații în ultimele săptămâni.

„Într-adevăr a fost încercarea vieții mele. Te schimbă, e clar, îmi doresc să fiu un om mai bun și să trăiesc în prezent. Să mă bucur de viață, mi s-a dat o a doua șansă. Sunt bine, am fost la controale și sunt supravegheată constant. Mi s-a spus că nu vor mai fi complicații. Pot să-mi reiau activitatea fizică moderat. Lucruri imprevizibile se pot întâmpla oricând. Viața m-a călit și am trecut prin multe lucruri urâte de-a lungul vieții”, a declarat Andreea Bălan.

Cum a poreclit-o George pe Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea au o familie frumoasă și se iubesc necondiționat. Astăzi, cu ocazia sărbătoarei Sf. Gheorghe s-a aflat cum o poreclește actorul pe Andreea Bălan.

Cu ocazia sărbătoarei Sf.Gheorghe, Andreea Bălan i-a făcut o urare emoționantă soțului ei, însă nici George Burcea nu s-a lăsat mai prejos. Actorul a publicat o fotografie în care apare alături de artistă și de micuța Clara și i-a transmis un mesaj emoționant. Așa au avut ocazia fanii să afle cum o alintă George Burcea pe Andreea Bălan.

„La multi ani, mămiciule @andreeabalanofficial❤️❤️ La mulți ani, mamaaan, la mulți ani tuturor celor care poartă cel mai șmecher nume din lume. Ce zic eu din lume…din univers…din tăti țărilii și tăti satilii lumii😘🍷 #LuvYa😘” a scris George Burcea, în dreptul fotografiei.

 

Citește și...