Andreea Bălan, în stare de șoc! Fiica ei, internată în stare gravă la spital: „A înghițit ceva și a leșinat”

Publicat: 19/11/2019 | 08:23
Andreea Bălan, în stare de șoc! Fiica ei, internată în stare gravă la spital: „A înghițit ceva și a leșinat”

Andreea Bălan, în stare șoc! Artista se afla chiar în timpul unor repetiții atunci când a primit o veste groaznică. Fetița ei înghițise ceva și leșinase, iar vedeta a plecat, imediat, alertată de telefonul primit din partea soțului. 

Andreea Bălan a aruncat microfonul și, în numai câteva minute, a fost alături de micuța Clara. Vedeta a mai declarat că acele momente au fost experiență tensionată pe care nu a mai trăit-o niciodată, nici atunci când s-a despărțit și nici atunci când, din diferite motive, a pierdut bani sau chiar locuința.

Citește și:

„Am murit”, a explicat artista, în timpul emisiunii moderate de Capatos, „Xtra Night Show”. „Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată, a mărturisit Andreea Bălan.

Din fericire, micuța Clara a trecut cu bine peste întâmplare, misterul fiind legat doar de acel ”ceva” pe care l-a înghițit, medicii nereușind să își dea seama despre ce a fost vorba.

Citește și...