Andreea Balan l-a dat de gol pe Liviu Vârciu: „M-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Andreea Antonescu într-o piscină”

Publicat: 23/03/2018 | 12:13

Andreea Balan, Liviu Vârciu și Andreea Antonescu – trei dintre vedetele apreciate din România. Recent, soția lui George Burcea a făcut dezvăluiri incendiare despre unele momente intime pe care le-a trăit împreună cu Liviu Vârciu. De altfel, artistul a fost surprins în ipostaze apropiate și cu Andreea Antonescu. Declarațiile vedetei au suscitat discuții în showbiz-ul mioritic.

Citește și: Andreea Bălan a lansat un nou single. Videoclipul, pur și simplu senzațional: “Povestea de iubire pe care o trăim”

Invitată la XNS, Andreea Bălan a rememorat noaptea în care a fost sărutată de Liviu Vârciu într-o baie. Totul s-a petrecut pe vremea când artista cânta în trupa „André” împreună cu Andreea Antonescu. Potrivit declarațiilor făcute de vedetă foștii componenți ai formației L.A. au cântat în deschiderea spectacolului susținut de „André” la Sala Palatului.

Andreea Bălan a povestit locul în care Liviu Vârciu și Andreea Antonescu s-au sărutat

Iar asta nu e tot! Carismaticul Liviu Vârciu a sărutat-o și pe Andreea Antonescu în urmă cu mulți ani, iar fosta ei colegă de trupă a spus unde s-a petrecut momentul fierbinte.

„Liviu m-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Antoneasca în piscină. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la Andre. Eram în turneu, nouă ne plăcea de el… (n.r.: era într-o toaletă pentru că) trebuia să mă ascund de taică-miu, să nu mă vadă. Și nu la orice toaletă, la Sala Palatului. Ei au cântat în deschiderea noastră”, a povestit Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

În prezent, cei trei au familii frumoase și cariere de care sunt mulțumiți. Zilele trecute, Liviu Vârciu și-a botezat fetița pe care o are cu Anda Călin. În cadrul unui interviu, artistul a povestit că micuța Anastasia a râs în timp ce a fost băgată în cristelniță, un lucru neobișnuit, a subliniat preotul care a oficiat ceremonia.

Citește și...