Andreea Bălan și Antonia, întâlnire de gradul zero, în mall!

Autor:
Publicat: 28/10/2019 | 11:53
Andreea Bălan și Antonia, întâlnire de gradul zero, în mall!

Chiar dacă nimeni nu știa că cele două sunt prietene, iată că Andreea Bălan și Antonia se cunosc destul de bine și găsesc multe de vorbit de când au devenit mămici. 

Cântăreața Andreea Bălan a avut parte de o surpriză plăcută, atunci când, într-o sesiune de cumpărături prin mall alături de clee două fiice ale sale s-a întâlnit cu Antonia, care la rândul ei era însoțită de cei doi băieți ai ei, Dominic și Akim.

Cele două artiste s-au bucurat enorm de întâlnire și n-au ratat ocazia de a se fotografia împreună, alătui de copiii lor. „Când mămicile se întâlnesc la mall și își povestesc cum e viața cu mai mulți copii?❤️Antonia”, a spus Andreea Bălan.

Mămici frumoase cu copii minunați”, „Două mămici foarte frumoase cu copii minunați”, „Sunteți superbe amândouă, dar mai ales toți îngerașii!”, „Mămici tinere și frumoase’, ” Copiii frumoși și mămicile, de asemenea, tare-s frumoase!”, „Frumoas… posibil cuscre”, „Mămici tinere și frumoase”, „Două mămici frumoase! de copii ce să spun, frumoșți foc! Așa mămici, așa copii!”, „Cele mai frumoase mămici!”, le-au tramnsmis internauții celor două artiste