Andreea Bălan, uluită după mesajul primit: ”Dacă și ei îi trebuie fund…” Cine a sărit în ajutorul vedetei

Publicat: 03/09/2020 | 11:18

Andreea Bălan a anunțat că se pregătește intens pentru o nouă ediție a realityshow-ul ”Te cunosc de undeva”, unde este jurat. A marcat momentul pe Instagram, spunând că de opt ani face parte din emisiuea care și-a derulat până acum nu mai puțin de 15 sezoane.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A FĂCUT ANUNȚUL, EMOȚIONATĂ: ”DE OPT ANI…” / ”SPER SĂ NU SE TERMINE NICIODATĂ!”

”De 8 ani (15 sezoane) în scaunul de jurat la @tecunoscdeundeva.oficial ✨ Show-ul transformarilor revine pe 12 septembrie de la ora 20.📺 Fiți cu ochii pe noi”, a fost anunțul pe care Andreea Bălan l-a făcut pe rețeaua socială. A venit și un prim comentariu. ”Minunea asta este cea despre care spunea Botezatu că nu are fund, probabil vroia să o atragă, că știm noi d-astea. Dar dacă și lu Andreea îi trebuie fund, înseamnă că Bote face dovada că… Înțeleg că nu are un fund măricel, dar la cât de dulce și frumoasă e nu cred că fundul e un deficit”, a fost uluitorul mesaj pe care Andreea Bălan l-a primit.

Andreea Bălan, uluită după mesajul primit: ”Dacă și ei îi trebuie fund…”

Sigur, fanii ei au umplut pagina de Instagram cu diverse comentarii la adresa artistei. ”Ești superbă”, ”Această emisiune mi-a făcut copilăria mai frumoasă. Sper să nu se termine niciodată”, ”Apreciez că muncești foarte mult pentru show-uri și pentru piesele tale superbe. Te felicit. Meriți toate aplauzele, succesele și trofeele din lume! Felicitări! Succes! Cea mai puternică și învingătoare ființă! La fel ca și tine, Andreea! Ești un om minunat. Să îți de-a Dumnezeu sănătate multă și liniște sufletească! Bravo ție pentru tot și îți doresc toată fericirea din lumea aceasta întreagă. Ai niște fetițe la fel de frumoase ca tine!!! ♥️♥️♥️”, sunt mesajele de felicitare pe care Andreea Bălan le-a primit instant.