Andreea Bănică nu mai are niciun dubiu după perioada de autoizolare: ”Ce se naște din pisică, tot șoareci mănâncă…”

Publicat: 22/05/2020 | 20:45

Perioada de autoizolare nu a fost una ușoară pentru nimeni, iar în ceea ce privește vedetele – obișnuite cu aparițiile pe scenă și cu o interacțiune artistică permanentă – totul a fost cu atât mai complicat.

Măsurile de relaxare pe care le-au luat autoritățile în criza coronavirusului au indus și dorul de… vacanță la malul mării – cu respectarea distanțării sociale, firește -, iar Andreea Bănică le-a transmis fanilor că a ajuns la o concluzie fermă. Așchia nu sare departe de trunchi, iar copiii născuți din părinți ”crescuți la malul mării” tot acolo trag.

”Dor de mare… ☀️Ieri seara au iesit copiii cu Lucian la o plimbare si Noah tot intreba „mergem la Eforie? mergem la Eforie?” 🤣 Aschia nu sare departe de trunchi si, daca ce se naste din pisica soareci mananca, ce se naste din parinti nascuti si crescuti la malul marii, tot acolo trage. 💙 Va las pe story si o piesa cu dor de mare…”, a scris Andreea Bănică în dreptul fotografiei, numai că fanii au ajuns și la o altă concluzie, una chiar surprinzătoare, transmițându-i vedetei că seamănă cu… Angelina Jolie.

”Semeni cu Angelina Jolie in poza asta 😍”, a scris o vizitatoare a paginii de Instagram a vedetei. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A ASUMAT! CÂTE CLASE ARE, DE FAPT, ANDREEA BĂNICĂ)

Fanii i-au transmis Andreei Bănică un mesaj surprinzător

Andreea Bănică a pus lucrurile la punct: ”Întrebarea asta mă enervează de atâția ani…”

Tot pe pagina de Instagram, Andreea Bănică a ținut să lămurească un ”mister” asupra căruia s-a tot insistat. Și a precixat că nu și-a făcut niciodată operație de mărire a sânilor, iar întrebările cu privire la propriul bust o irită enorm.

Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani.

De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci, nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspund la aceeași întrebare!”, a avertizat Andreea Bănică. (VEZI ȘI AICI: ĂSTA E SECRETUL DE SCENĂ AL ANDREEI BĂNICĂ: ”MI LE CUMPĂRĂ DIN DUBAI!”)

Citește și...