Ăsta e secretul de scenă al Andreei Bănică: ”Mi le cumpără din Dubai!”

Publicat: 19/10/2019 | 23:08
Ăsta e secretul de scenă al Andreei Bănică: ”Mi le cumpără din Dubai!”

Andreea Bănică are ținute unicat atunci când urcă pe scenă, de altfel, precum alte vedete, Inna, Antonia, Delia… Doar că ea nu se duce personal pentru a le cumpăra, timpul fiindu-i ocupat, așa că are o prietenă care o ajută.

„Am o prietenă care mă mai ajută, mi le cumpără din Dubai și mi le trimite cu diverși prieteni. Trebuie să ies din țară ca să pot să îmi cumpăr lucruri și este destul de dificil, pentru că nu mai am libertate”, a mărturisit cântăreața, pentru Libertatea.

“Îmi comand anumite piese online. Când am timp, când am stare, când mai câștig niște bani”, ne-a mai spus ea.

Andreea Bănică, despre tehnicile de înfrumusețare

Nu a suferit intervenții chirurgicale pentru înfrumusețare! Andreea Bănică o spune răspicat! A dezvăluit însă că apelează la diverse clinici de înfrumusețare.

„Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des. Doctorița mea chiar mi-a spus: ‘știi, Andreea, trebuia să vii la mine începând de la 25 de ani’. Așa e indicat, să faci aceste tratamente din timp, ca să previi îmbătrânirea, ca să poți beneficia de frumusețe ta mai mult timp”, a spus Andreea Bănică, potrivit Click.