Andreea Bănică și-a vândut casa de la Eforie. Ce face vedeta cu banii pe care i-a obținut

Publicat: 03/12/2019 | 22:18
Andreea Bănică și-a vândut casa de la Eforie. Ce face vedeta cu banii pe care i-a obținut

Vine în moment în care te hotărăști să îți asumi unele riscuri financiare, cu atât mai mult atunci când dorește să îți îndeplinești un… vis. Este și cazul Andreei Bănică, vedeta luând decizia de a vinde casa pe care o deținea, împreună cu Lucian Mitrea, la Eforie. 

Totuși, suma de 200.000 de euro trebuia investită, la rândul ei, cu atât mai mult cu cât Andreea dorea, de foarte mult timp, să devină… proprietară de hotel.  „Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie”, au dezvăluit surse apropiate Andreei pentru click.ro. Conform acelorași surse, Andreea Bănică își dorește un loc numai al ei, un loc unde să vină mulți oameni și… să se simtă bine.  „Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală. Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă”.

Andreea Bănică își face hotel

Sunt împreună de aproape 25 de ani

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de aproape 25 de ani și au doi copii, o fetiță și un băiat: Sofia și Noah. Andreea și Lucian sunt soți cu acte în regulă, însă puțini știu că vedeta nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Cântăreața a preferat să își păstreze numele de domnișoară, iar motivul l-a dezvăluit chiar ea. 

„Chiar dacă m-am măritat, tot Andreea Bănică sunt. N-a vrut să mă ia cu nume, mi-a zis că mă ia cum m-a găsit. Eu am vrut să-i iau numele, dar trebuia să-l cheme și pe el Bănică și nu era cazul. Oricum, copiii noștri sunt și Mitrea și Bănică, au o grămadă de nume. Asta e, eu sunt cauza, recunosc, dar mă simt bine”, a mărturisit Andreea Bănică.

 

Citește și...