Andreea Berecleanu și soțul, nași de cununie! Cum s-a îmbrăcat prezentatoarea tv

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 14:04

Sâmbătă (14 aprilie) a fost ziua evenimentelor mondene. Când Gabi Cristea își creștina fetița, Andreea Berecleanu era nașă de cuninie, la nunta unui prieten. Ea a venit la brațul soțului ei, Constantin Stan, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, de culoare turcoaz. Cei doi nu au fost singurii invitați faimoși de la eveniment.

Nu doar Gabriela Cristea a avut parte de un super eveniment! Andreea Berecleanu a fost următoarea pe listă. Ea a fost naşă la o cununie. Şi nu doar ea a fost prezentă la eveniment, ci şi cuplul Tinu Vidaicu şi Roxana Ionescu care s-au sorbit din priviri toată noaptea. La eveniment, Andreea Berecleanu a venit îmbrăcată într-o rochie turcoaz. Ea a optat pentru o coafură simplă, constând în niște bucle lejere. Soțul ei, medicul Constantin Stan, a optat pentru o ținută clasică: costum negru și cămașă albă.

Cum s-a îmbrăcat Roxana Ionescu

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Ceilalți invitați faimoși, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, au postat numeroase imagini de la fericitul eveniment. Roxana Ionescu a ales să poarte o rochie neagră, lungă, cu un decolteu generos. Vedeta s-a distrat de minune alături de Tinu Vidaicu, iar cei doi au fost nedezlipiți toată noapte.

 

Citește și...