Andreea Ibacka, despre relația dintre fiica lui Cabral și bebelușul ei: ”Știu că este șocant…”

Publicat: 17/03/2019 | 11:21

Andreea Ibacka a vorbit pentru prima oară despre relația dintre Inoke, fata cea mare a lui Cabral, și Namiko, fetița venită pe lume cu puțin timp în urmă. Cabral este tată de fată pentru a doua oară. Prima fată a prezentatorului TV are 16 ani, iar cea de-a doua doar câteva luni. Diferența de vârstă dintre cele două este mare, într-adevăr, dar Inoke este foarte bucuroasă și încântată că are o surioară.

Foarte interesant este amănuntul că numele surioarei mai mici – Namiko – a fost sugerat părinților chiar de Inoke. Andreea Ibacka este convinsă că relația dintre Namiko și Inoke va fi una foarte strânsă, iar cele două se vor înțelege de mine atunci când fiica ei va crește.

”Inoke ne-a propus numele Namiko, iar noi l-am ales împreună. M-am hotărât foarte greu. Aveam o listă scurtă și nu mă puneam de acord cu lista scurtă a soțului, dar cred că a fost o opțiune bună. Așteptăm să mai crească și să vedem ce părere are și ea despre numele pe care i l-am ales. Știu că este șocant la prima rostire, audiție, dar acum mi se pare foarte melodios. Inoke este bucuroasă, dar nu are cum să aibă foarte multe activități cu sora ei, care este foarte mică momentan. Sunt convinsă că pe măsură ce va mai crește și Namiko se vor sfătui, pentru că de jucat împreună este o diferență foarte mare. Este o diferență de 16 ani între ele. Eu cred că va avea un sprijin și un sfătuitor de nădejde în sora ei mai mare”, a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Cabral și Andreea

Andreea Ibacka: ”Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri”

Botezul micuței Namiko va avea loc în scurt timp, pentru că Andreea Ibacka plănuiește ca evenimentul să fie în luna mai. Petrecerea de botez va fi una destul de restrânsă și vor participa doar apropiații acestora. Nașii de botez ai micuței Namiko vor fi Irina și Răzvan Fodor, nașii de cununie ai Andreei Ibacka și a lui Cabral.

Ne-am gândit și la botez, dar încă nu ne-am organizat ca să zic așa. L-am tot amânat. Probabil va fi la sfârșit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mână de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Citește și...