Andreea Ibacka, surprinsă în poziții HOT pe placa de surf! Gestul făcut de Cabral în timp ce soția lui avea un costum de baie decoltat

Publicat: 01/09/2020 | 13:51

Andreea Ibacka a fost surprinsă în poziții HOT pe placa de surf pe care s-a urcat în vacanța petrecută peste hotare! În imaginile care le cresc tensiunea unora dintre reprezentanții sexului tare, Cabral a făcut un gest care nu a trecut neobservat de ochii vigilenți ai internauților. Soția prezentatorului de la Pro TV a făcut furori pe plajă, dar și pe Instagram cu pozele de album în care poartă un costum de baie decoltat.

Citește și: Andreea Ibacka e “marfă” în bucătărie! Dar cum i-a “copt-o” Cabral, mori de râââââs: “Vrăjeală!” | VIDEO

Andreea Ibacka, apariție de senzație într-un costum de baie decoltat

La 35 de ani, Andreea Ibacka are un corp de zeiță și se numără printre mămicile care reușește să aibă un echilibru perfect în viața ei. Astfel, actrița se ocupă și de creșterea și educația micuței Namiko, dar și de propria persoană și, desigur, de soțul ei, Cabral. De curând, cei trei au plecat într-o vacanță de vis în străinătate și s-au plimbat cu o barcă în largul Mării Negre. În urmă cu câteva ore bune, vedeta a urcat pe Instagram Stories trei poze în care apare în poziții de infarct pe o placă de surf, iar pe sub aceasta se afla carismaticul prezentator de la Pro TV, care a fost numit rechin de soția sa.

În cea mai nouă postare de pe Instagram, Andreea Ibacka poartă același costum de baie decoltat ca atunci când era pe placa de surf și a transmis următorul mesaj: “Dacă tot am clipit și a venit septembrie, las aici o colecție cu cele mai relaxante clipe pe care le-am trăit vara aceasta. #summer #seaside #vacation #blacksea #relax #2020 #chill #fun #boat #summer2020 #summervibes #swim #swimsuit #swimwear.

Nu rata:  S-a aflat! Ce salariu are, în realitate, Cabral la Pro TV. Și-a încercat norocul și în afaceri, dar…

Descoperă și: Cum i s-a schimbat viața Andreei Ibacka de când a devenit mămică! Fetița ei nu adoarme până când Cabral nu ajunge acasă

“Seducătoare lady”, “Wow, măi blonda de la drept, ce sânii superbi ai”, “Finețe și naturalețe!!!”, “Mănâncă ceva, Andreea, că ți se văd oasele”, “Sirenă la înălțime, fermecătoare” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea făcută de soția prezentatorului.