Andreea Mantea a răbufnit, în casa Puterii dragostei: ”Vreau să plece acum!”

Publicat: 19/05/2019 | 10:50
Andreea Mantea a răbufnit, în casa Puterii dragostei: ”Vreau să plece acum!”

Scandal mare în casa Puterea dragostei, iar Andreea Mantea a fost luată prin surprindere. A avut, în cele din urmă, o reacția dură!

Thalida și Iancu au fost cei mai votați concurenți pentru a ieși din casa Puterea dragostei. Concurenții cred că Thalida a făcut strategii pentru a ieși alți concurenți, așa că au taxat-o, scrie wowbiz.ro.

Concurenta care și-a dorit o relație cu Jador a încercat să se apere, iar la finalul galei, a dezvăluit de ce a dat niște voturi.

„Cred că m-au votat pentru ce am votat și pentru divergențele pe care le-am avut cu Simona. Eu nu te-aș fi votat pe tine niciodată, Ricardo”, s-a apărat Thalida.

„Stăteam frumos. Ce îți spunea ție? Ce reacție, la ce comportament? M-ai votat. Stăm la masă, frumos, apoi votezi. Totul până la Raluca. Stăteai dezbrăcată prin casă. Stai dezbrăcată prin casă”, a intervenit și Ricardo, atunci când Bianca s-a băgat în discuția lor.

Bianca, nervoasă rău!

„De ce se bagă? Eu mă cert cu Ricardo. Taci, că vorbesc și eu acum”, a țipat Bianca la Ricardo, iar de aici până la violență nu a fost decât un pas. Alex Bobicioiu a intrat în conflictul dintre Bianca și Ricardo, la fel și Roxana. Andreea Mantea a intervenit imediat.

„Nu vreau să mai văd violență! Să vă fie rușine. V-am zis să terminați cu prieteniile, că va veni ziua când veți termina cu prietenia”, a spus Andreea Mantea supărată, după ce concurenții au intervenit să îi despartă pe Bianca și pe Ricardo. În scandal au intervenit și Roxana, dar și Alex Bobicioiu.

„Eu nu am făcut nimic! Mi-a dat două picioare”, s-a apărat Ricardo.

Favoritul din această săptămână, cel care va fi liderul casei și cel care își va proteja casa este Jador. Thalida este concurenta eliminată din concurs, în urma voturilor.

„Pot să te rog ceva, în al 12-lea ceas? Lasă gluma”, i-a spus Thalida lui Jador, la finalul emisiunii.

„M-aș mai întoarce. Aș veni cu forțe proaspete. Le mulțumesc și fetelor. Ele știu că nu am lovit intenționat”, a mai spus aceasta, iar Andreea Mantea a continuat și a încercat să calmeze spiritele, oferindu-le un sfat: „Nu vreau să îmi fie rușine cu această emisiune, nu vreau să îmi fie rușine cu voi. Vă faceți de râs. Dacă există o persoană aici, care nu mai vrea, care nu de poate abține, vreau să plece acum. Aici e despre dragoste, nu despre violență”.

„Aș veni eu”, a spus Roxana, care însă a rămas în casă.